Antena 3 CNN Politică George Simion, noi declarații despre conflictul cu Virgil Popescu: ”Mă bucur că nu l-am lovit”

George Simion, noi declarații despre conflictul cu Virgil Popescu: ”Mă bucur că nu l-am lovit”

Liderul AUR, George Simion, spune că nu regretă faptul că l-a luat de gât pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, în plenul Parlamentului, dar că se bucură că nu l-a lovit, pentru că asta ar fi însemnat terminare carierei sale politice.

George Simion, noi declarații despre conflictul cu Virgil Popescu: ”Mă bucur că nu l-am lovit”
Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei
de Adelina Miron    |    09 Feb 2022   •   23:55

Liderul AUR afirmă că după momentul din Parlament în care l-a bruscat pe ministrul Energiei a primit multe mesaje în care i se spunea: „trebuia să îi dai una”.

„Eu nu cred asta. Nu trebuia să îi dau, dar ce am făcut nu regret. Accept să fiu sancționat, dar nu regret pentru că eu nu sunt hoț. (...) Nu l-am lovit și mă bucur că nu s-a întâmplat pentru că s-ar fi încheiat cariera mea și acest ministru s-ar fi victimizat și nu merita”, a comentat Simion, la B1 TV.

La rândul său, Virgil Popescu a spus în urmă cu două zile despre George Simion că ”dacă mă lovea, nu știu dacă mai eram așa de calm.”

Imediat după conflictul din Parlament, George Simion a discutat cu jurnaliștii și a declarat că ”am fost la el să-i spun că e un hoț, pentru că este un hoț. Omul acesta e vinovat pentru facturi... Nu e nicio agresiune, pentru că nu i-am făcut nimic. Am pus mâna pe el...

M-a deranjat faptul că e un hoț și vorbesc în numele a milioane de români care sunt deranjați de facturile pe care le primesc.”

Parchetul General s-a sesizat din oficiu cu privire la acest caz.Vor fi verificate imaginile care surprind cum co-președintele AUR l-a luat de gât pe ministrul Energiei în timp ce acesta susținea un discurs pe tema moțiunii de cenzură depuse împotriva sa. Totodată, Virgil Popescu a anunțat că va depune plângere penală împotriva lui George Simion.

 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close