Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Sunt probleme în RADET. Nu aveam cum să rezolv în doi ani de mandat ce nu s-a făcut de la Revoluţie

Gabriela Firea: Sunt probleme în RADET. Nu aveam cum să rezolv în doi ani de mandat ce nu s-a făcut de la Revoluţie

Gabriela Firea: Sunt probleme în RADET. Nu aveam cum să rezolv în doi ani de mandat ce nu s-a făcut de la Revoluţie
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
18 Ian 2019   •   09:59

Gabriela Firea consideră că discursul Opoziţiei din Consiliu privind problemele RADET ca fiind strigător la cer, deoarece PNL a deţinut controlul regiei înainte ca ea să fie primar, şi a asistat pasiv la degradare.

„Consider strigătoare la cer demagogia PNL privitoare la situaţia RADET, în condiţiile în care acest partid a deţinut controlul total asupra acestei regii în ultimii zece ani înainte de mandatul meu, timp în care au asistat pasivi, sau poate chiar activi, la degradarea sistemului de termoficare din Bucureşti şi la acumularea datoriilor istorice către ELCEN. Ştim cu toţii că sunt probleme în reţea, dar cred că oricine înţelege că nu aveam cum să fi rezolvat în doi ani ceea ce nu s-a făcut de la Revoluţie încoace. Încă din primele luni de mandat am luat decizia de a unifica producţia şi distribuţia energiei termice în Bucureşti”, a spus Gabriela Firea.

Precizările vin după ce în spaţiul public a fost criticat numărul mare de avarii de la RADET.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea RADET
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close