Antena 3 CNN Politică Dragnea, la Dumbrăveni: Pensionarii merită o viață decentă și liniștită

Dragnea, la Dumbrăveni: Pensionarii merită o viață decentă și liniștită

Dragnea, la Dumbrăveni: Pensionarii merită o viață decentă și liniștită
18 Apr 2019   •   18:15

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a spus participanţilor la mitingul electoral din localitatea suceveană Dumbrăveni că PSD a avut grijă ca pensionarii să aibă un trai decent şi liniştit, pentru că ei au construit România, iar asta nu înseamnă că nu e un partid pro-european.

''Noi suntem anti-europeni pentru că vrem mai bine pentru România, dacă vrem spitale mai bune, dacă vrem salarii mai bune pentru medici, dacă vrem ca pensionarii români să aibă o viaţă decentă şi liniştită pentru că ei au construit această ţară. Ei au construit toate instituţiile, toate instalaţiile, toate fabricile, care au produs şi care acum mulţi ani au fost închise de cei care acum cer votul. N-avem dreptul ca copiii noştri să aibă condiţii de învăţământ bune? N-avem dreptul ca oamenii care trăiesc în sate să aibă acces la un nivel de civilizaţie decent? De ce nu le-a păsat vreodată să se aplece asupra satului românesc? Programele noastre eu le-am început, dar sunt colegi care le duc la capăt. Sunt şi unii primari leneşi cărora le e lene să depună proiecte. Din fericire, nu sunt de la PSD'', a spus Dragnea.

De asemenea, el a afirmat în discursul susţinut la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Suceava că membrii partidului trebuie să le explice pensionarilor că pensia lor a crescut în ultimii doi ani mai mult decât inflaţia. "Toată lumea se pricepe acum la inflaţie (...) Dacă nu era PSD, pensia ar fi rămas la fel, iar inflaţia era aceeaşi", a spus liderul PSD.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close