Antena 3 CNN Politică ”Locotenentul” lui Cherecheș, noul primar al municipiului Baia Mare

”Locotenentul” lui Cherecheș, noul primar al municipiului Baia Mare

Viceprimarul Doru Dăncuș (PNȚCD) a fost votat, luni, în funcția de primar interimar al municipiului Baia Mare, în locul lui Cătălin Cherecheș. Acesta va ocupa funcția până la organizarea de noi alegeri pentru funcția de primar.

”Locotenentul” lui Cherecheș, noul primar al municipiului Baia Mare
Sursa foto: Facebook / Doru Dancus
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Dec 2023   •   17:44

PNȚCD face parte din Alianța pentru Maramureș, alături de PSD. Până luni, Doru Dăncuș a fost viceprimar al municipiului și s-a declarat public ”locotenent” al lui Cătălin Cherecheș, fostul primar condamnat pentru luare de mită.

”Suntem într-un moment de delicat pentru comunitatea noastră, implicit pentru Consiliul Local. Am avut o săptămână plină, o săptămână foarte agitată în urbea noastră.

Împreună cu colegii mei din Coaliţia pentru Maramureş, care formează cel mai numeros grup politic din CL, o să încercăm să găsim cele mai bune soluţii de a contribui cu idei, cu iniţiative, proiecte la bunul mers al municipiului Baia Mare”, a spus Doru Dăncuş, în şedinţa Consiliului Local, potrivit G4Media.

Citește și: Imaginile care l-au dat de gol pe Cătălin Cherecheş, în Ungaria

La ședința de alegere a noului edil au fost prezenți 15 consilieri locali din totalul de 23. 10 consilieri locali au votat ”pentru” și 5 ”împotrivă”.

Cătălin Cherecheş a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru corupţie.

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close