Antena 3 CNN Politică Descoperiți. Propaganda, panică după marele miting PSD. Planul nebun pus la cale

Descoperiți. Propaganda, panică după marele miting PSD. Planul nebun pus la cale

Descoperiți. Propaganda, panică după marele miting PSD. Planul nebun pus la cale
16 Iun 2018   •   23:54

Mitingul PSD a fost atent urmărit de presa internațională, marile agenții relatând foarte atent evenimentul din Piața Victoriei și modul în care acesta și-a atins scopul.

Iar cea mai bună dovadă a reușitei mitingului împotriva abuzurilor este violența propagandei post-miting, care a atins culmi fără precedent, greu de imaginat având în vedere agresivitatea anterioară.

În mod evident, simt pericolul. L-au simțit și înainte, de asta au și făcut eforturi ca lucrurile să degenereze. Un grup de cunoscuți militanți haștag rezist, printre care și deja celebrul Sandi, cel care a umplut de sânge un bătrân în Piața Victoriei în iarnă, au făcut tot ce au putut să instige.
 
Agresivitatea, însă, a luat amploare de la zi la zi. Pe paginile de facebook ale lui Mălin Bot și Sandu Matei, s-a ajuns la o scelerare incriminată de mai multe articole din codul penal.

Un anumit Dorin Moldovan promite că, dacă Dragnea iese președinte, se sacrifică să stea în pușcărie dar îl omoară cu mâna lui. Imediat sar alți doi să-i spună să stea la rând. Altul vine cu o idee mult mai bună: să pună o bombă în Parlament. 

Primul nu îl ia deloc în glumă, ba chiar îi răspunde foarte serios că incinta Casei Poporului e foarte rezistentă, deci ar trebui ceva foarte puternic și că n-ar vrea să distrugă clădirea, că el nu se prea ocupă cu asemenea acte dar, DACĂ SITUAȚIA O CERE, nu s-ar da în lături să se sacrifice.

Detalii exclusive, în materialul prezentat, sâmbătă, de Andreea Sava, la "Descoperiți":

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close