Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu, comparaţie usturătoare pentru Traian Băsescu

Dan Voiculescu, comparaţie usturătoare pentru Traian Băsescu

Dan Voiculescu, comparaţie usturătoare pentru Traian Băsescu
de S.T.    |    18 Feb 2019   •   15:26

Profesorul Dan Voiculescu povesteşte pe blogul personal despre o femeie pe care a cunoscut-o în copilărie.

Tanti Tina făcea scandal în cartier, încercând astfel să îşi ascundă păcatele tinereţii: „Ieșea din curte rar, spre seară, înainte să închidă la alimentară, și se întorcea repede, încercând să ascundă sacoșa de pânză albastră din care zdrăngăneau câteva sticle. În care sigur nu era laptele pentru care stătea mama la coadă în fiecare dimineață. Târziu, spre miezul nopții, Tina deschide geamurile și începea să arunce vorbe dulci către tot cartierul până când unul dintre vecini se îndura s-o liniștească. Cred că, în felul ei, vecina noastră striga după ajutor specializat. Pe care, în cele din urmă, l-a primit”

Comportamentul femeii îi aminteşte profesorului Voiculescu de cel al lui Traian Băsescu, care în ultima perioadă lansează atacuri furibunde, la ceas de seară, pe internet: „Aproape în fiecare seară, în miez de noapte, Căciulitul de la Grivco deschide larg geamurile internetului și postează pe Facebook mesaje nervoase. A făcut-o și aseară, încercând, la fel ca Tina, să-și îngroape greșelile trecutului într-o avalanșă de strigăte incoerente despre Voiculescu, Antene, jurnaliști și comentatori care se încăpățânează să spună adevărul.

Ce nu înțelege Băsescu Traian nici ziua – când e mai puțin “încărcat” – este că, de fapt, cu fiecare nouă ieșire își subliniază “păcatele tinereții”: vila din strada Mihăileanu; tranzacțiile obscure cu terenuri, case și mașini; subordonarea justiției “statului mafiot”. Poate că, asemeni Tinei, și “tanti” Traian strigă după un fel de “ajutor specializat””, mai scrie profesorul Voiculescu pe blogul personal. 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu copilarie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close