Antena 3 CNN Politică Cum l-a descoperit Lucian Mîndruță pe Andrei Gheorghe în anii '90

Cum l-a descoperit Lucian Mîndruță pe Andrei Gheorghe în anii '90

 Cum l-a descoperit Lucian Mîndruță pe Andrei Gheorghe în anii '90
20 Mar 2018   •   10:47

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Celebrul realizator radio-tv s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator în casa sa din Voluntari. Prietenii și publicul deplâng dispariția sa subită.

"Dupa tristii ani '80, dupa dezamagitoarea revolutie, dupa 100 de drumuri pe care parea ca apucase Romania si dupa 101 abandonate... ei bine, dupa toate astea, ramanem din anii '90 cu amintirea lui Gheorghe. Mi-aduc aminte ca mi l-a prezentat Andrei Boncea. La Protv. Nu in persoana: avea o inregistrare cu el de la Constanta. Si-am ramas uluit: bai, se poate sa fii inteligent si sa ai si emisiune in Romania lui Iliescu! Se poate sa fii cult si sa te asculte lumea. Se poate sa fii arogant, pe merit si cu o anume dulceata, si sa fii iubit. Asta era Gheorghe.

Ce mi-a placut la el? Faptul ca avea public, fiind ceea ce era. Asta a fost, dupa mine, cea mai buna veste din Romania anilor '90. Ca mai aveam aici oameni dispusi sa guste umor destept, satira taioasa, pareri diferite: produsul unei minti libere. Unde sunt oamenii aia acum? De ce nu mai avea Romania, la capatul vietii, public pentru Andrei Gheorghe? Din acelasi motiv pentru care multi ne-am pierdut speranta. "Pentru ca prostia castiga, bah...!" ar fi spus, chiar el, facand smechereste cu ochiul. Sa speram ca nu de tot, Andrei. Sa speram ca nu definitiv.", a scris Lucian Mîndruță, pe Facebook.

 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close