Antena 3 CNN Politică Cristian Bușoi, despre prioritățile și planurile PNL București

Cristian Bușoi, despre prioritățile și planurile PNL București

Cristian Bușoi, despre prioritățile și planurile PNL București
11 Iul 2016   •   23:34

Proaspăt desemnat președinte al PNL București, Cristian Bușoi, a explicat, într-o intervenție la emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea, că PNL lasă o ușă deschisă pentru o colaborare cu USB-ul lui Nicușor Dan, la Primăria Capitalei sau cu “orice forță de opoziție” față de PSD.

“Până la o colaborare sau alianță, cred că cel mai important este să existe un dialog. Am spus clar și răspicat că pentru PNL adversarul este PSD, nu USB. Planul este să facem opoziție la PSD și cu USB ar trebui să avem măcar o comunicare.”

“Sunt interesat ca bucureștenii, cei care au sprijinit sau nu PNL în aceste alegeri, din varii motive, bucureștenii să vadă că există această deschidere către alte forțe din opoziție și avem și deschiderea de a primi oameni noi la București, oameni întreprinzători, tineri, profesioniști, oameni de afaceri, este o deschidere totală la PNL București.”

“Cred că domnul Cioloș își face bine treaba de premier, cu corectitudine, cu transparență, dar mai cred că nu are o echipă foarte redutabilă. Probabil e foarte important și faptul că miniștrii nu au foarte multă experiență, poate nici nu s-au cunoscut înainte, dar domnul Cioloș este un ministru bun. Cred însă că dincolo de aceste chestiuni.”

 

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close