Antena 3 CNN Politică Se aruncă cu bancnote de 500 de euro în Parlament, după tunul cu vaccinuri. Banii au fețele lui Florin Cîțu și ale miniștrilor USR

Se aruncă cu bancnote de 500 de euro în Parlament, după tunul cu vaccinuri. Banii au fețele lui Florin Cîțu și ale miniștrilor USR

A fost circ în Parlament acolo unde un deputat PSD a aruncat cu bani, mai exact cu bancnote de 500 de euro cu chipurile lui Florin Cîțu și ale unor miniștri USR.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   18:30

Bancnote de 500 de euro pe care sunt reprezentate chipurile lui Florin Cîțu, fostul premier al României, al miniștrilor Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu, după celebrul tun din pandemie cu vaccinuri, care au adus un prejudiciu de 1 miliard de euro statului român, au fost aruncate astăzi în Parlament de deputatul PSD, Radu Cristescu.

"I-am testat, sunt falși ca și noul PSD. Fără penali în funcții publice", a spus George Simion președinte AUR.

Citește și: Florin Cîțu: ”E normal ca PNL să-mi ridice imunitatea, dar nu demisionez din partid”

Totodată, a avut loc un schimb dur de replici între Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, din partea PSD și George Simion, liderul partidului AUR.

"La începutul ședinței a venit și mi-a spus, citez am să o violez pe mă-ta. Și poate că și prestația mea nu a fost una vehementă. Și poate nu a fost cea pe care ați așteptat-o" a spus despre George Simion, Alfred Simonis.

Deputatul PSD, Radu Cristescu, cel care a aruncat cu bani în Guvern a avut și el de spus câteva cuvinte.

"Numai ultimele jigodii, fac bani vânzând batiste când poporul plânge", a spus deputatul PSD.

×
Subiecte în articol: bani parlament vaccinuri
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close