Antena 3 CNN Politică ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Apariție-surpriză la vot

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Apariție-surpriză la vot

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Apariție-surpriză la vot
26 Mai 2019   •   12:43

Mai mulţi jucători ai echipei Dinamo Bucureşti, dar şi antrenorul Mircea Rednic au votat la alegerile europarlamentare şi referendumul consultativ într-o secţie de votare din municipiul Botoşani. 

Aflaţi la Botoşani pentru a susţine, luni, meciul din etapa a 13-a a play-out-ului Ligii 1 de fotbal, jucătorii dinamovişti au mers, duminică dimineaţă, la o secţie de votare de la Liceul de Artă "Ştefan Luchian" din Botoşani pentru a-şi exprima dreptul de vot. 

"Nu contează dacă eşti fotbalist sau ai altă meserie. Merg să votăm, să ne spunem părerea", a declarat tehnicianul Mircea Rednic. 

La rândul său, căpitanul dinamovist Dan Nistor susţine că a votat atât pentru Parlamentul European, cât şi referendum, însă speră ca votul său şi al colegilor săi să conteze. 

"E foarte important votul pentru ţară, pentru că vrem să se facă ceva. Suntem într-o cădere destul de urâtă şi vrem să fie bine pe viitor. Am votat şi pentru referendum şi sper să ţină cont cineva de el", a afirmat Nistor. 

Partida FC Botoşani- Dinamo este programată a se disputa luni seară, de la ora 21.00, pe Stadionul Municipal din Botoşani. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close