Antena 3 CNN Politică Adriana Săftoiu, mesaj ferm: „Cât timp Bacalbaşa mai poate sta în băncile Parlamentului, nicio şedinţă de Parlament nu mai poate să aibă loc!”

Adriana Săftoiu, mesaj ferm: „Cât timp Bacalbaşa mai poate sta în băncile Parlamentului, nicio şedinţă de Parlament nu mai poate să aibă loc!”

Adriana Săftoiu, mesaj ferm: „Cât timp Bacalbaşa mai poate sta în băncile Parlamentului, nicio şedinţă de Parlament nu mai poate să aibă loc!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Adriana Săftoiu
09 Mai 2017   •   21:24

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a afirmat, marţi, pe Facebook, că atât timp cât Nicolae Bacalbaşa mai stă în băncile Parlamentului ”nicio şedinţă nu mai poate să aibă loc”, Săftoiu amintind că Bacalbaşa a mai avut ieşiri deplasate faţă de colegele din Legislativ.

”Voi aţi văzut gestul lui Bacalbaşa de azi, în Parlament? De la tribuna Parlamentului? Reprezentantul PSD care, prin gesturi, sugera o atitudine absolut scabroasă la adresa femeilor! Cât timp Bacalbaşa mai poate sta în băncile Parlamentului (insul care striga atunci când o femeie vorbea de la tribună «eşti în călduri» şi doar de jenă nu redau aici alte invective) nicio şedinţă de Parlament nu mai poate să aiba loc!”, a scris Adriana Săftoiu.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a lansat marţi, în cadrul dezbaterilor din plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului pe tema comisiei de anchetă a prezidenţialelor din 2009, un atac dur la adresa opoziţiei, el spunând despre o colegă parlamentar căreia nu i-a rostit numele că face fractură „dacă mai dă cu labele”, afirmaţia sa fiind urmată de gesturi obscene.

 

×
Subiecte în articol: Adriana Saftoiu Nicolae Bacalbasa
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close