Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase, mesaj furibund: "Poate că unii din cei contaminați de lozincile lor vor începe să înțeleagă"

Adrian Năstase, mesaj furibund: "Poate că unii din cei contaminați de lozincile lor vor începe să înțeleagă"

Adrian Năstase, mesaj furibund:  "Poate că unii din cei contaminați de lozincile lor vor începe să înțeleagă"
21 Sep 2017   •   10:25

Adrian Năstase publică, joi, pe blogul său, o lista cu 50 de acte normative adoptate in perioada 2001-2004, in domeniul combaterii coruptiei.

Fostul premier susține că a luat această decizie pentru a demonstra că în perioada mandatului său de premier a făcut eforturi pentru modernizarea sistemului judiciar din România.

"Exista inca unele slugi ale regimului Basescu-Macovei care nu vor o dezbatere – absolut  necesara – in domeniul justitiei, care sa elimine abuzurile si derapajele din acest domeniu, tot mai evidente pentru perioada de dupa 2004, sub pretext ca ne-am intoarce la justitia din timpul guvernarii Nastase.

Pentru acei idioti care ar dori perpetuarea „statului mafiot”, si a „statului paralel”, atasez o lista cu 50 (cinci zeci) de acte normative adoptate in perioada 2001-2004, in domeniul combaterii coruptiei. Nu cred ca idiotii respectivi isi vor schimba abordarile. Poate insa ca unii din cei contaminati de lozincile lor vor incepe sa inteleaga ca in acei ani am incercat, impreuna cu experti ai Uniunii Europene, sa modernizam sistemul judiciar din Romania", a scris Adrian Năstase.

Continuarea, pe adriannastase.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Monica Macovei justitie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close