Antena 3 CNN Politică Acuzații-bombă. Politicieni din prima linie manevrați de servicii

Acuzații-bombă. Politicieni din prima linie manevrați de servicii

Acuzații-bombă. Politicieni din prima linie manevrați de servicii
17 Iun 2018   •   00:18

Nu puține au fost momentele în politica noastră când politicienii au început să se comporte de parcă ar fi fost lobotomizați ori în care au început să se acuze între ei că sunt acoperiți ai serviciilor de informații sau, cel puțin, că sunt manevrați de acestea.

Ni-l amintim pe Liviu Dragnea care spunea că, de-odată, nu-l mai recunoaște pe Sorin Grindeanu, pentru ca, la câteva luni distanță, același lucru să i se întâmple
și cu premierul Tudose.

Apoi ar mai fi retragerea bruscă și misterioasă a lui Cristian Diaconescu din cursa pentru șefia PSD, în 2009, despre care mai mulți lideri PSD, printre care și Marian Vanghelie, au zis ulterior că a fost orchestrată de directorul SRI, George Maior, și de prim-adjunctul său, Florian Coldea, pentru ca Victor Ponta să câștige președinția PSD.

Lucru care, într-adevăr, la începutul lui 2009, a fost o surpriză pentru mulți, Victor Ponta devenind cel mai tânăr președinte de partid, și nu oricare, ci cel mai mare partid din România, plin de politicieni vechi, toți râvnind desigur la o funcție de așa o importanță. Același Victor Ponta pe care Traian Băsescu îl acuza, fix în pragul declanșării campaniei prezidențiale din 2014, că a fost ofițer acoperit al SIE.

Detalii exclusive, în materialul prezentat, sâmbătă, de Andreea Sava, la "Descoperiți":

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close