Antena 3 CNN Opinii Radu Tudor: ”Jurnaliștii CBS au făcut reconstituirea agresiunii militare rusești asupra dronei americane”

Radu Tudor: ”Jurnaliștii CBS au făcut reconstituirea agresiunii militare rusești asupra dronei americane”

Incidentul militar extrem de grav provocat de Rusia asupra unui avion american fără pilot în bazinul Marii Negre a fost reconstituit pe baza datelor oficiale de televiziunea americana CBS.

Radu Tudor: ”Jurnaliștii CBS au făcut reconstituirea agresiunii militare rusești asupra dronei americane”
de Radu Tudor    |    15 Mar 2023   •   11:04

Datele explicite au fost furnizate în comunicatul Comandamentului American din Europa (USEUCOM), ele fiind completate cu informații pe surse obținute de jurnaliștii americani de la Pentagon. 

Reconstituirea video este foarte explicită, utilă jurnaliștilor în acest caz extrem de grav. 

Iată materialul realizat de CBS Evening News : 

În reconstituirea video sunt 3 momente esențiale. 

Primul, cel în care avioanele de lupta Suhoi 27 rusești au largat cherosen în mod repetat asupra dronei MQ-9, pentru a o doborî.

Al doilea moment esențial, abordarea agresivă de 19 ori a celor două Su-27 rusești asupra avionului american fără pilot.

Al treilea moment și cel mai important probabil în contextul agresiunii militare intenționate rusești este lovirea motorului dronei cu partea din spate a unuia din avioanele rusești, pentru a se asigura doborârea și distrugerea avionului fără pilot. 

×
Subiecte în articol: radu tudor drona
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close