Antena 3 CNN Opinii Momente tensionate înaintea moțiunii de cenzură. Adina Anghelescu: „Negocierile se vor ține până înainte cu zece minune de vot”

Momente tensionate înaintea moțiunii de cenzură. Adina Anghelescu: „Negocierile se vor ține până înainte cu zece minune de vot”

Momente tensionate înaintea moțiunii de cenzură. Adina Anghelescu: „Negocierile se vor ține până înainte cu zece minune de vot”
de Adina Anghelescu    |    07 Oct 2019   •   15:52

Bătălia pentru soarta Guvernului Dăncilă se va da până în ultima clipă, crede jurnalista de investigații, Adina Anghelescu, invitată luni, la Antena 3. "Negocierile vor ține până înainte cu zece minute de a se da votul în Parlament”, spune aceasta.

„Mihai Fifor punctează bine ceea ce punctează. Știe foarte bine ce s-a întâmplat în această perioadă cât a guvernat PSD-ul, cunoaște probabil mai multe lucruri decât spune. Este un moment critic pentru guvernare, această moțiune de cenzură și atunci evident că lucrurile încearcă a se lămuri și de o parte și de alta. Vom vedea ce se va întâmpla pentru că negocierile, din punctul meu de vedere, vor ține până înainte cu zece minute de a se da votul în Parlament. Oriunde în lume se întâmplă astfel de negocieri și întotdeauna se pun la bătaie funcții politice, viitoare funcții politice, atunci când vine vorba de o așa schimbare de trupe. Oricum, societatea românească este într-o bulversare totală din toate punctele de vedere, așa că nici politicul nu a fost ocolit. Harababura care există în politică se vede în societate prin efectele pe care le are. Dacă nu ai o guvernare stabilă care să-și ducă proiectele la capăt, dacă vor apărea tot felul de conflicte, atunci ne merităm soarta”, crede Anghelescu.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close