Antena 3 CNN Meteo Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată

Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată

Astăzi temperaturile vor crește considerabil în toată țara, inclusiv la munte. Meteorologii anunţă maxime de 23 de grade Celsius.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Apr 2024   •   07:06

Vremea se încălzește, astfel că vorbim zilele astea de temperaturi mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă a anului.  

De dimineaţă, valorile termice erau încadrate între 0 și 12 grade. Cel mai rece a fost la Miercurea Ciuc, cel mai cald la Oravița. Este o dimineață frumoasă ca aspect, lipsită de precipitații.

Maximele de astăzi vor fi încadrate între 17 și 23 de grade Celsius. Mâine, în ziua de Florii, vom avea temperaturi maxime de până la 25°C, iar de la începutul săptămânii următoare se încălzește și mai mult. Luni și marți valorile termice pot urca până la 27°C acolo unde va fi cel mai cald.

Se anunță o zi de sâmbătă destul de frumoasă ca aspect. Este posibil să plouă slab, izolat în zonele montane și poate prin regiunile din vestul țării, însă în rest vorbim despre o zi senină în majoritatea zonelor țării.

19 grade vor fi la Sibiu și Cluj-Napoca, 18 la Suceava și Brașov. Destul de plăcut în vestul și sud-vestul țării, 22 de grade la Timișoara, Drobeta, iar în București, 23 de grade! 

Cerul va fi variabili, nu sunt anunțate ploi, așadar avem parte de un weekend foarte frumos.

Mâine, în ziua de Florii, vom avea o zi şi mai frumoasă!

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea de Florii
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close