Antena 3 CNN Meteo Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii: ”În toată țara!”

Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii: ”În toată țara!”

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în weekendul de Florii.

de Laura Dinu    |    26 Apr 2024   •   15:08

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a explicat în exclusivitate la Antena 3 CNN la ce trebuie să ne așteptăm din punct de vedere al vremii în zilele următoare. 

Potrivit acesteia, chiar dacă ultimele zile au fost caracterizare de frig, temperaturile cresc și vor atinge pragul unei zile de vară. 

”Vorbim de o vreme în general frumoasă, pentru că valorile de temperaturi, în special în partea de vest, se vor apropia de pragul unei zile de vară, 25 de grade.

Chiar începând de mâine, vom avea o vreme în încălzire în cea mai mare parte a țării. Mâine contăm pe valori de 17...23 de grade, apoi duminică, în ziua sărbătorii Floriilor, deja vorbim de valori în jurul a 25 de grade”, a explicat Elena Mateescu.

”Și săptămâna următoare, întreg ecartul, de la o zi la alta, fără variații foarte mari, vom avea 17...27 de grade. Iar primele zile din luna mai aduc valori apropiate de 24...26 de grade, cu cele mai ridicate limite în special în partea de vest, sud-vest și sud a teritoriului, cu 19...20 de grade pe litoral.

Vor mai fi posibile mâine ușoare cantități nesemnificative de precipitații, însă ploi, averse slabe în special în zona montană și în partea de vest a țării, cu intensificări ale vântului, dar, per ansamblu, o vreme în general frumoasă și în încălzire. 

Inclusiv în Capitală, mâine contăm pe 22 de grade, duminică 23...24 de grade, pentru ca săptămâna viitoare și în capitală să ne apropiem de ceea ce înseamnă pragul unei zile de vară, 24...25 de grade Celsius”, a mai spus directorul ANM în exclusivitate la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Elena Mateescu vremea prognoză meteo ANM
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close