Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Renunţă la aceste două alimente şi vei slăbi! Mihaela Bilic: ”Nu ai cum să nu te îngrași dacă mănânci…”

Renunţă la aceste două alimente şi vei slăbi! Mihaela Bilic: ”Nu ai cum să nu te îngrași dacă mănânci…”

 Renunţă la aceste două alimente şi vei slăbi! Mihaela Bilic: ”Nu ai cum să nu te îngrași dacă mănânci…”
21 Noi 2017   •   14:35

Mihaela Bilic a explicat care este motivul pentru care ne îngrășăm. Deși nu ne dăm seama, unele alimente consumate în exces ne aduc kilograme în plus în foarte scurt timp. 

”Primul lucru pe care trebui să îl organizăm când avem kilograme în plus este prezenţa zahărului. Zahărul se duce în ficat şi ficatul ştie să facă din el efectiv grăsime, fructoza din zahăr nu poate fi consumată prin mişcare şi atunci zahărul e principalul nostru duşman care ne schimbă metabolismul şi ne face să acumulăm grăsime. Atenţie, când zic zahăr, zic fructe în exces, zahăr ca atare şi alcool”, a explicat nutriţionistul Mihaela Bilic pentru doctorulzilei.ro.

Al doilea duşman al siluetei o reprezintă făinoasele. Acestea se transformă în grăsime când sunt consumate în exces. ”Oricine care mănâncă mai mult făinos de o porţie cât palma şi nu fac mişcare, nu are cum să nu se îngraşe. Iar făinoasele înseamnă şi pâine neagră sau din cereale integrale care are la fel de multe calorii ca cea albă”, a completat dr. Bilic.

×
Subiecte în articol: ingrasat dieta mancare grasime
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close