Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă (P) Jamieson , vitamina C mai gustoasa ca niciodata!

(P) Jamieson , vitamina C mai gustoasa ca niciodata!

(P) Jamieson , vitamina C mai gustoasa ca niciodata!
13 Dec 2017   •   10:56

Sursele zilnice de vitamina C sunt reprezentate in principal de fructe si legume.

De multe ori adoptam o dieta saraca in substante nutritive si nu asiguram necesarul de Vitamina C in cantitati suficiente pentru organismul nostru.

Printre simptomele deficitului de Vitamina C se numara parul uscat si degradat, pielea lipsita de vitalitate,  vindecarea incetinita a ranilor, invinetirea rapida, sângerările nazale sau gingivale, gingivita si capacitatea scazuta de a lupta impotriva infectiilor.

Vitamina C este importanta în cresterea si repararea tesuturilor si producerea de colagen care face parte din piele, cartilagii, tendoane, ligamente si vase de sange. De asemenea are proprietati antioxidante si poate contribui la limitarea efectelor daunatoare ale radicalilor liberi si la sustinerea sanatatii cardiovasculare.

 Cea mai cunoscuta actiune a Vitaminei C este cea imunostimulatoare, crescand rezistenta organismului la infectii si ameliorand simptomele din raceala si gripa. Odata cu sosirea sezonului rece putem suplimenta cantitatea de Vitamina C pentru intarirea sistemului imunitar si a sanatatii generale.

 Jamieson este compania numarul unu pe piata suplimentelor alimentare din Canada.

Cu o experienta de aproape un secol, Jamieson este dedicat produselor inovatoare si de inalta calitate, pentru a sustine sanatatea si vitalitatea consumatorilor sai.

Vitamina C masticabila de la Jamieson cu gust delicios de portocala este un supliment de vitamina C cu un complex de bioflavonoide din Rutin si Lamaie, hesperidina din Portocal-dulce, care contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar, ameliorand simptomele din raceala si gripa.Formula sa contribuie la meninerea sanatatii psihice, prin reducerea oboselii si a extenuarii si creste sinteza de colagen, proteina ce confera tarie oaselor, cartilagiilor, muschilor si vaselor de sange. Pentru un plus de savoare, incearca acum si Jamieson Vitamina C Mix Tropical cu gust intens de cirese, fructe tropicale si portocale

https://www.jamieson.ro/

 

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close