Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Greșeala întâlnită în cele mai multe bucătării. De ce nu e deloc bine să recongelezi carnea dezgheţată

Greșeala întâlnită în cele mai multe bucătării. De ce nu e deloc bine să recongelezi carnea dezgheţată

Greșeala întâlnită în cele mai multe bucătării. De ce nu e deloc bine să recongelezi carnea dezgheţată
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    17 Iul 2018   •   17:00

Recongelarea cărnii dezghețate este o greșeala întâlnită des în bucătării.

Odată dezghețată carnea, bacteriile prind viață și se înmulțesc mai repede.

Calitatea produsului scade, iar bacteriile aflate pe suprafața produsului ne pun în pericol sănătatea.

Odată decongelată, carnea trebuie să ajungă în tigaie, cuptor, grătar, și nu înapoi în congelator.

×
Subiecte în articol: carne bacterii
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close