Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă DIETA. Regimul care te va ajuta slăbești în numai patru săptămâni. Este una dintre cele mai simple diete de urmat, poți mânca pe săturate!

DIETA. Regimul care te va ajuta slăbești în numai patru săptămâni. Este una dintre cele mai simple diete de urmat, poți mânca pe săturate!

DIETA. Regimul care te va ajuta slăbești în numai patru săptămâni. Este una dintre cele mai simple diete de urmat, poți mânca pe săturate!
Sursa foto: Pixabay
21 Aug 2019   •   11:15

DIETA. Dieta Rina este o dietă prietenoasă, care te va ajuta să slăbești fără să te înfometezi, și îți va permite să păstrezi în alimentație felurile tale preferate! Secretul este ca în fiecare zi să mănânci dintr-o singură categorie alimentară iar după 7 repetări, adică după 28 de zile, să faci un detox doar cu apă! 

DIETA. În prima zi poți consuma doar proteine! Este voie să consumi câtă carne dorești dar este de preferat să fie carne slabă! Poți include în dietă și peștele și ouăle. Seara, se poate mânca ca și garnitură și o salată mică, fără ulei și o bucățică de brânză.

DIETA. În a doua zi se consumă doar legume! Acestea pot fi gătite, făcute la cuptor sau consumate crude, sub formă de salată! Ai mare grijă să nu folosești ulei la gătit! Folosește cât mai multe condimente și ierburi pentru a da savoare preparatelor!

DIETA. În a treia zi se pot consuma carbohidrați în cantități nelimitate! Poți mânca pizza, paste, produse de patiserie și ciocolată neagră! Totuși este indicat să combini carbohidrații cu legume și nu cu lactate sau carne.

DIETA. În a patra zi, se mănâncă doar fructe! Le poți consuma sub formă de suc, salată de fructe și lângă este permis să adaugi și semințe sănătoase. 

DIETA. Dieta trebuie repetată de minim șapte ori, iar după 28 de zile urmează o zi în care se poate consuma doar apă. Indiferent de ziua în care te afli, trebuie să aștepți minim 2 ore între mese. Cel mai dificil va fi să respecți această regulă în zilele doi și patru, pentru că fructele și legumele nu sunt la fel de sățioase precum proteinele și carbohidrații. Cina trebuie luată întotdeuna înainte de ora 20:00. 

DIETA. Dacă este ținută timp de trei luni, dieta promite să te ajute să slăbești între 15 și 20 de kilograme! 

 

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close