Antena 3 CNN Life Știinţă Oamenii de ştiinţă sunt în alertă. Ce se aude din interiorul Pământului

Oamenii de ştiinţă sunt în alertă. Ce se aude din interiorul Pământului

Oamenii de ştiinţă sunt în alertă. Ce se aude din interiorul Pământului
Sursa foto: Foto: blognews.am
11 Dec 2017   •   15:45

Oamenii de știință au înregistrat un sunet ciudat, care provine din interiorul planetei.

Pornind de la această descoperire, specialiștii susțin că în viitorul apropiat vor reuși să cartografieze interiorul planetei și astfel să afle mai multe detalii despre ceea ce este acolo, scrie romaniatv.net.

Folosind instrumentele seismice plasate pe fundul oceanului, oamenii de știință au reușit să capteze și să înregistreze un sunet misterios. Acesta ar proveni de undeva din centrul planetei și ridică numeroase semne de întrebare cu privire la originea sa.

Nu este vorba despre o bază extraterestră și nici despre o civilizație din interiorul planetei, ci despre altceva. Se presupune că atunci când nu se înregistrează cutremure pentru o perioadă de timp, Pământul începe să vibreze foarte jos. Pornind de la această descoperire, realizată în 1998, s-a încercat elaborarea unei teorii, care s-o explice.

Specialiștii susțin că dacă vor descoperi originea acestui sunet, apoi vor fi capabili să cartografieze tot ceea ce se află în interior. Astfel, vor fi spulberate sau confirmate numeroase presupuneri.

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close