Antena 3 CNN Life Știinţă Anunțul unui savant NASA despre extratereștrii zdruncină din temelii planeta: „Nici nu aveți idee ce se află acolo!”

Anunțul unui savant NASA despre extratereștrii zdruncină din temelii planeta: „Nici nu aveți idee ce se află acolo!”

Anunțul unui savant NASA despre extratereștrii zdruncină din temelii planeta: „Nici nu aveți idee ce se află acolo!”
Sursa foto: foto: Pixabay.com
09 Iul 2018   •   16:56

Un fost cercetator din cadrul NASA a confirmat existenta extraterestrilor, oferind detalii nestiute pana acum.

Profesorul de fizica a fost cercetator la NASA si considera ca guvernele din intreaga lume incearca sa musamalizeze astfel de aparitii, scrie Ciao.

Kevin Knuth a dezvaluit ca exista cazuri documentate ale aparitiilor de OZN-uri. Acest lucru a fost posibil inclusiv cu ajutorul telescoapelor. Astfel de aparitii au inceput sa fie consemnate inca din anul 1700. Totodata, guvernul din Chile a publicat imagini cu o nava spatiala.

Guvernele altor tari au incercat sa pastreze totul secret. Pe lista lui sunt incluse tari precum Canada, Franta, Ecuador, dar si Marea Britanie.

El a descris o experienta personala, care s-a petrecut in anul 1988. Pe atunci, profesorul sau de fizica a afirmat ca OZN-urile dezactiveaza rachetele nucleare ale Fortelor Aeriene din SUA.

Desi nu l-a crezut initial, ani mai tarziu Kevin Knuth a urmarit o inregistrare cu o conferinta de presa in care oficialii Fortelor Aeriene americane descriau exact astfel de fenomene.

 

×
Subiecte în articol: NASA
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close