Antena 3 CNN Life Știai că banii vin atunci când nu ți-i dorești? Ponturi să atragi bogăția către tine

Știai că banii vin atunci când nu ți-i dorești? Ponturi să atragi bogăția către tine

Știai că banii vin atunci când nu ți-i dorești? Ponturi să atragi bogăția către tine
10 Dec 2018   •   13:22

Cumulul de energie din corpul uman se rezumă la șapte chackre, fiecare purtând o culoare anume. Roșul corespunde bazei corpului, legăturii lui cu realitatea și pământul, apoi stratificarea energiei continuă la baza coloanei vertebrale, până în creștetul capului.

Suntem încurajați spiritual, indiferent de religie, că averile lumești sunt insignifiante comparativ cu cele din ceruri. Se ajunge până la starea în care renunțarea la orice atașament material echivalează cu pierzania. 

Studierea atentă a energiilor corpului arată tot acest principiu. Se pare că avutul cel mai de preț al omului este însuși corpul și mintea sa. Altfel, am studia efectul iluminării chackrelor asupra banilor, un simplu bun, care crează dependență asemeni drogurilor. 

Pare o nebunie să nu vrei să ai bani. Este de necrezut pentru omul simplu să nu se  gândească ce va pune seara copiilor pe masă. Una este însă să îți dorești subzistența, alta este să ascunzi excesul sub preș și atunci când nu te vede nimeni din cei care le-ai propovăduit că ești umil, să te înfrupți cu lăcomie. Unii nu se  mai jenează nici de imaginea evident negativă pe care o vor face celor din jur și Celui de Sus.

Atunci când una din chackrele corpului scânteiază mai tare decât celelalte, sinele se dezechilibează, energiile formează o furtună în minte și corp. Dacă egoismul primează, probabil că compasiunea se va stinge, neavând loc amândouă pe scena sufletului.

Cu cât lăcomia se va extinde în creierul și gândurile noastre, prima chackră se va altera, propagând ca într-un lanț al slăbiciunii otrava autoadministrată mental în tot corpul. Atunci nu vom mai fi capabili de a munci, nici măcar de a găsi metode din care banii să vină.

Dragoste cu sila nu se poate, de altfel, se pare că nici bani dacă îți dorești cu ardoare. Trebuie să țintești efectul acțiunilor tale asupra binelui omenirii, nu răsplata lor.

Sursa: YVE.ro

×
Subiecte în articol: bani bogatie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close