Antena 3 CNN Life Reduceri eMAG la televizoare. Cele mai bune oferte de astăzi

Reduceri eMAG la televizoare. Cele mai bune oferte de astăzi

Reduceri eMAG la televizoare. Cele mai bune oferte de astăzi
18 Ian 2017   •   08:40

Magazinul online eMAG continuă campania „Revoluția prețurilor”, în care oferă reduceri la mai multe categorii de produse. E o bună ocazie și pentru cei care sunt în căutarea unui televizor. Întreaga ofertă la televizoare eMAG o găsiți LA ACEST LINK. Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri: 

Reducere 27%. Televizor LED Game TV LG, 108 cm, 43LH5100, full HD. Cea mai noua si avansata tehnologie LG, Triple XD Engine, ofera cel mai inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si claritatii, pentru cea mai buna calitate a imaginii si performanta. Mai multe detalii și alte oferte eMAG găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 39%. Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40K5502, Full HD. Utilizand un algoritm avansat de analizare a calitatii imaginilor, functia Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste calitatea  imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii. Acum puteti vedea culori mult mai vii, cu Wide Colour Enhancer. Alte oferte eMAG la televizoare găsiți LA ACEST LINK

Reducere 22%. Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 108 cm, 43W755C, Full HD. Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-Reality PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disc si chiar si din fotografiile digitale. Întreaga ofertă eMAG televizoare o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 28%. Televizor LED Smart Samsung, 146 cm, 58J5200, Full HD. Mai multe detalii și alte oferte eMAG găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 46%. Televizor SUHD Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55KS7502, 4K Ultra HD. Imagini incredibil de realiste, rezolutie UHD pentru a oferi de 4 ori mai multe detalii si un miliar de culori, de 64 de ori mai multe  comparativ cu un televizor UHD. Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu  Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita  tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. In plus, datorita noului meniu Samsung Smart Hub, experienta de entertainment a devenit mai intuitiva si mai rapida. Alte oferte eMAG la televizoare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 36%. Televizor LED Smart LG, 164 cm, 65UH600V, 4K Ultra HD. 3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minim. Întreaga ofertă eMAG televizoare o găsiți LA ACEST LINK.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close