Antena 3 CNN Life Ramona Bruynseels, candidat președinție, detalii neștiute din viața sa: Familia noastră a trecut printr-o conjunctură nefericită

Ramona Bruynseels, candidat președinție, detalii neștiute din viața sa: Familia noastră a trecut printr-o conjunctură nefericită

Ramona Bruynseels, candidat președinție, detalii neștiute din viața sa: Familia noastră a trecut printr-o conjunctură nefericită
22 Iun 2019   •   14:12

Ramona Bruynseels, singura femeie din cursa alegerilor prezidențiale 2019, a fost invitata Florentinei Fântânaru la ”De-a viața ascunselea”. Bruynseels este candidata la președinție din partea Partidului Puterii Umaniste.

Ardeleanca de 39 de ani a vorbit despre rolul pe care ar trebui să îl aibă femeile în societate, despre cum au format-o greutățile vieții și de unde îi vin inspirația și curajul de a lupta pentru lucrurile în care crede.

Citește și: Ramona Bruynseels, singura femeie din cursa alegerilor prezidențiale 2019: „Îmi doresc foarte mult ca românii să aibă o viață mai bună în urma proiectelor pe care eu le generez”

”Doresc să le încurajez pe toate fetele, femeile din România, să se implice, să spună ce au învățat, să spună ce fac și ce pot să facă. Dacă ne gândim la o femeie care este administrator în adevăratul sens al cuvântului, câtă energie trebuie să aibă, cred că femeile ar trebui să fie mult mai prezente pe scena politică și administrativă sau măcar în viața socială” a spus ea.

”Cea care mi-a dat curaj este mama mea. Cred că este de zece ori mai puternică decât sunt eu. Dacă e să mă gândesc la toate dificultățile prin care a trecut, mă întreb dacă eu aș putea să le gestionez atât de bine, cu atâta putere, atâta curaj și fără o lacrimă pe obraz” a mărturisit Ramona Bruynseels.

Aceasta a povestit că a rămas devreme în viață fără tată, iar mama sa a luptat din răsputeri să își crească cei doi copii.

”Am înțeles că familia noastră a trecut printr-o conjunctură nefericită, în urma căreia am rămas singuri. Mama, eu și fratele meu. Lucrurile sunt făcute să ne facă mai puternici. Am văzut ce înseamnă să nu ai sprijin, să crești în greutăți și cât de bine-venit este acest sprijin, din partea oamenilor, din partea comunității” a spus Ramona.

 

×
Subiecte în articol: De-a viața ascunselea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close