Antena 3 CNN Life Portalul Leului, cel mai mare eveniment cosmic din 2023. Energia iubirii este mai puternică şi multe dorinţe ascunse vor ieşi la iveală

Portalul Leului, cel mai mare eveniment cosmic din 2023. Energia iubirii este mai puternică şi multe dorinţe ascunse vor ieşi la iveală

Portalul Leului este considerat a fi cel mai mare eveniment cosmic din 2023. Acesta activează chakra inimii, iar rănile vechi îşi pot găsi vindecarea şi multe iubiri se pot înfiripa.

Portalul Leului, cel mai mare eveniment cosmic din 2023. Energia iubirii este mai puternică şi multe dorinţe ascunse vor ieşi la iveală
Sursa foto: Freepik.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2023   •   15:08

Ziua de 8 august are semnificații misterioase și o putere magică fascinantă pentru adepții astrologiei și ai numerologiei. 8 a 8-a nu este doar o înșiruire întâmplătoare de numere.

Se numeşte Portalul Leului pentru că acest eveniment cosmic se petrece în timp ce Soarele se află în zodia Leu. Această zodie este asociată cu centrul inimii şi astfel, reprezintă divinul.

Portalul energetic din 8 august este marcat de alinierea dintre Soarele în Leu, Sirius, centura lui Orion şi Pământ.  

În astrologie, acest eveniment cosmic din 8 august este unul foarte important, întrucât deschide posibilităţile unui puternic portal al manifestării şi are o amprentă energetică foarte intensă.

Portalul Leului, cel mai mare eveniment cosmic din 2023

Cu toate că Portalul Leului rămâne deschis și după data de 8 august, punctul cel mai înalt al manifestării energetice este înregistrat pe 8.08, de aceea, mulți dintre numerologi îl mai numesc și momentul 8/8.

Este un fenomen astrologic care poate schimba multe situaţie neplăcute, dacă știm cum să canalizăm această energie a plenitudinii cu care vine la pachet. Putem atrage mult mai multă abundență decât am visat vreodată.

Soarele în Leu vorbește despre o energie solară a vieții și a creativității, a luminii puternice, despre îndrăzneală, mândrie, caractere regale și demne. El sugerează voință, autoexprimare, încrederea în sine.

Citeşte şi: Horoscop 1-15 august 2023, cu Cristina Demetrescu. Semne de la Dumnezeu pentru Raci, Taurii suferă din dragoste

Sirius în astrologie este și el asociat cu abundența, pasiunea, înflăcărarea, dar și cu onoarea și faima, iar în unele teorii mai moderne el reprezintă și libertatea interioară și tehnologia extrem de avansată.

Astfel că, Portalul Leului din 8 august ne oferă posibilitatea de a schimba ceea ce pare blocat în eter, de a evolua, de a ne stimula să punem rotițele universului în mișcare.

Dorinţele şi iubirile ascunse vor ieşi la iveală odată cu deschiderea Portalului Leului din 8 august.  Aşadar, dacă există vreo dorință secretă sau care se află de foarte mult timp în suflet, acum este momentul să ardă până la capăt și să v-o îndepliniți.

Soarele în Leul ne învaţă să îndrăznim să ne manifestăm şi să ne exprimăm intenţiile. Energia Portalului din 8 august vine în întâmpinarea dorințelor pentru a face posibilă manifestarea acelor visuri și dorințe care servesc cu adevărat evoluției sufletului.

Poarta Leului face posibilă manifestarea dorinţelor care servesc cu adevărat evoluției sufletului

Poarta Leului facilitează accesul la o energie mai înaltă, care poate trezi spiritul inspirației în noi, ne poate deschide centrii de energie.

Poarta Leului este mai ales în legătură cu chakra inimii și este primul centru pe care îl poate activa.

Totodată, atunci când se activează Portalul cosmic al Leului, astrologii și specialiștii în spiritualitate sunt de părere că se poate deschide și cel de-al treilea ochi, activându-se într-un grad înalt puterea intuiției în noi.

Prin urmare, în această perioadă se pot primi unele semne, precum vise premonitorii sau cele în care se pot găsi unele soluţii sau vise cu cei dragi care nu mai sunt printre noi. Sirius era considerat a fi și un tărâm al raiului, al ființelor de lumină și din alte lumi. 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close