Antena 3 CNN Life Oameni Secretul limbajului corporal. Sfaturi pentru a îmbunătăți poziția corporală, dezvăluite la „Adevăruri ascunse”

Secretul limbajului corporal. Sfaturi pentru a îmbunătăți poziția corporală, dezvăluite la „Adevăruri ascunse”

Secretul limbajului corporal. Sfaturi pentru a îmbunătăți poziția corporală, dezvăluite la „Adevăruri ascunse”
Sursa foto: Sursă foto Captură Antena 3
18 Mai 2019   •   19:10

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au împărtășit, sâmbătă seară, la emisiunea „Adevăruri ascunse” , ponturi cu privire la îmbunătățirea poziției corporale.

„Există bărbați cum ar fi Savaliuc de la Lumea Justiției sau Mugur Ciuvică. ei când se asează pe scaun își ridică piciorul într-un fel identic, încrezător - asemeni omului sigur de poziția sa – poziția învingătorului.La interviuri nu stăm în poziția ghiocelului ci în cea a învingătorului, deschis la dialog”, a precizat Lidia Fecioru.

„În general îmi plăcea cum stătea Sandra Stoicescu ca o balerină cu piciorele într-o poziție grațioasă, un picior mai în față unul mai în spate, puțin înclinate – poziția regelui. Poziția brațelor încrucișate nu e propice dialogului și exprimă indiferență. Vârful degetelor de la picoare trebuie să fie îndreptate spre interlocutor, pentru că trasmnite respectul față de acea persoană cu care vorbim. Poziția înclinată spre telefon exprimă dizgrație și dăunează și sănătății coloanei vertebrale”, a completat numerologul Mihai Voropchievici.

„Contactul vizual trebuie păstrat întotdeauna, nu trebuie să te uiți în telefon. Cei care nu se uită la tine fie ascund ceva sau sunt interesați de alții prezenți în mediu. Strângerea de mână trebuie să fie cu amprentă, nu leșinată”, a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

În ceea ce privește zâmbetul, ochii trebuie să zâmbească natural, din toată inima, mai spune Lidia Fecioru, iar umorul este lucrul care ar trebui să nu ne lipsească.

”Tonul face muzica. Niciodată când putem o întrebare să nu ridicăm tonul. Inflexiunile vocii trebuie să fie mai joase, pentru a păstra o atmosferă plăcută” a mai completat aceasta.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close