Antena 3 CNN Life Oameni Omul curajos care îţi arată ce însemnă să ai, într-adevăr, o problemă. "Am luptat atât de mult, dar lupta s-a sfârşit!"

Omul curajos care îţi arată ce însemnă să ai, într-adevăr, o problemă. "Am luptat atât de mult, dar lupta s-a sfârşit!"

Omul curajos care îţi arată ce însemnă să ai, într-adevăr, o problemă. "Am luptat atât de mult, dar lupta s-a sfârşit!"
Sursa foto: Foto: YouTube/ Facebook
16 Aug 2012   •   14:57

Eric McLean are 28 de ani şi se luptă de 10 ani cu leucemia. Recent, doctorii i-au dat cea mai proastă veste pe care puteau să i-o dea. După ce a învins de şase ori cancerul, a trecut prin tratatmente agresive şi şi-a petrecut luni întregi în spital, doctorii i-au spus că nu mai pot face nimic pentru el.

Tânărul din Wisconsin, SUA, ţine din 2009 un jurnal video. Recent, el a publicat ultimul film, în care anunţă că boala i s-a întors pentru a şaptea oară şi că nimeni nu mai poate face nimic pentru el.



În emoţionanta înregistrare, Eric spune că a pierdut lupta cu leucemia. “Titlul acestui video este ‘Confesiunea finală a lui Eric’ pentru ca este sfârşitul. Am primit nişte veşti foarte proaste săptămâna trecută şi nu se mai poate face nimic”, a spus Eric la începutul inregistrarii.

Tânărul a explicat că 96 la sută din sistemul nervos cerebral a fost atins de cancer. “Am dureri mai mari decât îşi poate imagina cineva”.



Eric le-a mulţumit prietenilor, familiei şi soţiei lui, Cari. “Am doar 28 de ani. O să-mi fie dor de toţi, de familie, de fraţi, de sora mea, de soţia mea, Cari. Te iubesc atat de mult, draga mea, te iubesc atat de mult...”

Eric a fost diagnosticat cu o formă foarte gravă de cancer la vârsta de 19 ani. Cu toate că doctorii nu sperau ca Eric să trăiască mai mult de 18 luni, tânărul se luptă cu boala de 10 ani.




×
Subiecte în articol: leucemie
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close