Antena 3 CNN Life Oameni „Ne întâlneam cu posibili parteneri împreună, și îi invitam apoi în patul nostru. Apoi, într-o zi am descoperit ceva fabulos”

„Ne întâlneam cu posibili parteneri împreună, și îi invitam apoi în patul nostru. Apoi, într-o zi am descoperit ceva fabulos”

„Ne întâlneam cu posibili parteneri împreună, și îi invitam apoi în patul nostru. Apoi, într-o zi am descoperit ceva fabulos”
Sursa foto: foto: Pixabay
25 Apr 2019   •   14:19

"Partenerul meu și cu mine eram împreună timp de opt ani când am schimbat natura relației noastre. Încercasem relații deschise înainte dar asta a dus la certuri, argumente și despărțiri. De această data însă a fost diferit: ne întâlneam cu posibili parteneri împreună și îi invitam apoi în patul nostru. Flirturile, respingerile, întâlnirile: trăiam fiecare aspect minunat sau groaznic al întâlnirilor împreună.   
  
Întotdeauna ne-am luptat cu ideea de monogamie. Amândoi ne bucurăm de entuziasmul adus de parteneri noi, iar acum am găsit o cale de a face asta într-un mod etic. Experimentul a fost hrănit de descoperirea că amândoi suntem bisexuali. Nici unul dintre noi nu se culcase cu o persoană de același sex înainte, în ciuda faptului că ambii eram curioși. 

Reacțiile prietenilor noștri au variat de la prezicerile unei despărțiri până la un interes lasciv legat de viața sexuală în trei. O percepție deranjantă este faptul că trebuie să mă lupt cu ideea că mintea unei femei nu poate acomoda o astfel de relație. Acest lucru este evident fals. Și da, spre surprinderea multora, ne bucurăm încă de sexul reciproc, exclusiv. 
  
Glumim că suntem un cuplu puternic bisexual, dar există întotdeauna o îngrijorare undeva ascunsă în mintea mea. Cu siguranță nu pot fi atât de norocoasă încât să am dragostea unei relații minunate, cu entuziasmul sexual al unui om singur.  Vor fi provocări de care ne vom lovi, mai ales când vom începe să ne gândim să avem copii. Însă cred cu tărie că încrederea noastră reciprocă și pasiunea ne vor ajuta să trecem prin aceste lucruri împreună, în cel mai distractiv mod posibil.", scrie o cititoare The Guardian.

Sursă: The Guardian  
  

×
Subiecte în articol: relatii
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close