Antena 3 CNN Life Oameni Eroul Zilei. Nicoleta Țintea ajută sute de bolnavi

Eroul Zilei. Nicoleta Țintea ajută sute de bolnavi

Eroul Zilei. Nicoleta Țintea ajută sute de bolnavi
Sursa foto: foto- captura Antena3
21 Mar 2018   •   12:13

Astazi o cunoastem pe Nicoleta Tintea, altfel decat ati vazut-o ani de zile in transmisiuni din locuri fierbinti pentru Observator si Antena 3. Cand nu este alaturi de fiul ei sau in redactie, Nicoleta isi dedica tot timpul si toata energia celor loviti de necazuri.

Jurnalista a infiintat "Asociatia Sfantul Nicolae si Sfantul Efrem Cel Nou", o asociatie mica, bazata pe voluntariat, dar care face minuni si care a schimbat deja sute de vieti. De-a lungul anilor, s-au adunat bani pentru operatiile unor copii loviti de boli grave, au fost duse alimente, haine si rechizite familiilor care traiesc in saracie crunta, au fost daruite peste 5500 de carti pacientilor din spitale, batranilor din aziluri sau detinutilor din penitenciare si lista faptelor bune poate continua la nesfarsit.

Acum, Nicoleta si-a propus sa aiba mai multa grija de peste 200 pacienti cu boli psihice de la Spitalul Balaceanca si de copiii bolnavi de cancer carora vrea sa le faca viata mai usoara prin amplasarea unor mini-biblioteci chiar in spitale. 

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei jurnalista
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close