Antena 3 CNN Life Oameni Corina Chiriac despre Alexandru Darie: „Într-o zi ridică palma, o unduieşte în aer şi spune bye-bye”

Corina Chiriac despre Alexandru Darie: „Într-o zi ridică palma, o unduieşte în aer şi spune bye-bye”

Corina Chiriac despre Alexandru Darie: „Într-o zi ridică palma, o unduieşte în aer şi spune bye-bye”
Sursa foto: sursă foto: Facebook Corina Chiriac
18 Sep 2019   •   18:29

Cântăreaţa Corina Chiriac spune că a primit "cu multă durere" vestea morţii regizorului Alexandru Darie, acesta înscriindu-se pe o listă lungă de artişti care au plecat în eternitate.

Într-o declaraţie , artista a mărturisit că, "la 70 de ani, nu te gândeşti că un coleg de-al tău de 60 de ani, într-o zi, ridică palma, o unduieşte în aer şi spune 'bye-bye!'".

"Am primit cu multă durere şi cu surpriză extrem de neplăcută vestea că Ducu Darie a plecat şi el dintre noi. Se înscrie pe o listă cam lungă şi cam regretabilă pentru foarte mulţi dintre colegii mei", a spus solista.

Ea a precizat că nu a avut "onoarea şi bucuria" să lucreze cu Ducu Darie un spectacol, deşi în urmă cu un an îi propusese acestuia "un one-woman-show, pe baza unor texte şi a unor idei comune".

Citește Și Alexandru Darie a încetat din viață. Drama neștiută a regizorului de talie internațională

Corina Chiriac a povestit că l-a cunoscut pe Ducu Darie în copilăria acestuia, fiind o apropiată a părinţilor lui, care îl aduceau în teatru.

"Eu făceam figuraţie la mai multe teatre din Bucureşti, în perioada anilor 1966 - 1973, aşa încât îi cunosc pe amândoi actorii (părinţii lui Alexandru Darie, Consuela Roşu şi Iurie Darie - n.r.). Astfel încât, Alexandru Darie s-a născut între noi. A venit de copil, ne jucam cu el, avea părul creţ, îi admiram zulufii... Mi se părea ceva absolut normal. Toţi eram foarte tineri, părinţii lui la fel... Şi eu, fiind mai mare ca el cu 10 ani, vă daţi seama că, la 70 de ani, nu te gândeşti că un coleg de-al tău de 60 de ani, într-o zi, ridică palma, o unduieşte în aer şi spune 'bye-bye!'. Îmi pare foarte rău", a mai spus Corina Chiriac.

Regizorul Alexandru Darie a murit miercuri, la vârsta de 60 de ani. El era internat la Institutul Clinic.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Corina Chiriac
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close