Antena 3 CNN Life Oameni ”Soția mea nu mă mai vrea înapoi după ce am înșelat-o cu prietena ei cea mai bună... Am băut un pic și ea mi-a făcut marea mărturisire”

”Soția mea nu mă mai vrea înapoi după ce am înșelat-o cu prietena ei cea mai bună... Am băut un pic și ea mi-a făcut marea mărturisire”

”Soția mea nu mă mai vrea înapoi după ce am înșelat-o cu prietena ei cea mai bună... Am băut un pic și ea mi-a făcut marea mărturisire”
30 Mar 2019   •   13:37

Un bărbat cere sfatul expertei în relații de la The Sun: „Am avut o aventură cu prietena cea mai bună a soției mele. A fost o experiență grozavă dar care mi-a distrus viața. Ele se cunosc din adolescență, ambele au 31 de ani iar eu am 32. Anul trecut am fost la o petrecere cu soția mea și ne-am lăsat copilul cu o bonă. În timpul petrecerii bona ne-a sunat să ne spună că baiatul nostru nu se simte prea bine și că o vrea pe mama lui lângă el. Soția mea a plecat iar eu am rămas la petrecere unde am început să vorbesc cu prietena ei. Am băut un pic și am început să flirtăm iar ea mi-a mărturisit că întodeauna a fost atrasă de mine. Am mers la ea acasă și am făcut sex, după care am continuat să ne vedem. 

În Ajunul Crăciunului soția mi-a spus că are niște bănuieli și mi-a verificat telefonul, unde a gsit toate mesajele pe care le aveam cu prietena ei. M-am despărțit imediat de amantă dar am fost dat afară din casă. Soția mi-a spus că încă mă iubește dar îi este extrem de greu să treacă peste și să mă ierte. Vreau nespus să ne împăcăm. Am vorbit și am stabilit că  vom face ce este mai bine pentru copil. Nu știu cum să o conving că ea și familia noastră sunt tot ce vreau.”

Deidre răspunde: „Nu puteți fi surprins că soția este foarte supărată și rănită. Durerea ei este foarte mare acum, mai ales că tocmai ce a aflat. Continuă să o implori să îți mai acorde o șansă, spunei cât de mult o iubești și cât de prost te simți. Ambii ați fost de acord că veți face ce este mai bine pentru copil, iar asta este să rămâneți împreună. Cereți-i să mai acorde o șansă căsniciei chiar dacă este numai de dragul copiilor.”

Sursă: The Sun 

×
Subiecte în articol: confesiuni intime aventura sotie amanta
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close