Antena 3 CNN Life Oameni Campania „Vreau să Ajut”. Ștefania a reușit să ajungă la operațiile din SUA și are șansa de a merge din nou

Campania „Vreau să Ajut”. Ștefania a reușit să ajungă la operațiile din SUA și are șansa de a merge din nou

Campania „Vreau să Ajut”. Ștefania a reușit să ajungă la operațiile din SUA și are șansa de a merge din nou
19 Oct 2018   •   19:05

Alessandra Stoicescu a vorbit în emisiunea „100 de minute” despre copiii bolnavi pe care îi sprijinim împreună.

„Pe Ștefania o știți din campania medicală "Vreau Să Ajut" a Fundației Mereu Aproape. Împreună am strâns suma de care avea nevoie să ajungă la operațiile din SUA, la coloană și la piciorușe, care îi puteau oferi șansa să meargă. Fotografiile pe care le vedeți sunt cu Ștefi după cea de-a doua și ultima operație. Este zâmbitoare și fericită acum că poate recita versuri din poeziile ei preferate, în timp ce face pași la sesiunile de recuperare, la spitalul St. Louis.

Mulțumirile părinților și ale noastre merg către voi, toți cei care donați la numărul de SMS 8848. Poze Adela Vă mulțumesc pentru asta și vă rog să o ajutăm și pe Adela care, asemenea Ștefaniei, trebuie să recapete mersul. Povestea Adelei o aveți și pe pagina de Facebook a Fundației Mereu Aproape. Vă spun despre Adela doar că are trei ani și opt luni, că face recuperare zilnic de la vârsta de șase luni și că o parte din terapii sunt foarte dureroase și că nu pot repara nimic. Numai operațiile îi pot dărui Adelei mersul și indepedența. Mulțumesc mult!”, a spus Alessandra Stoicescu. 

×
Subiecte în articol: Alessandra Stoicescu 100 de minute
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close