Antena 3 CNN Life Oameni Anastasia, fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj pentru jurnaliștii români: "Vă rog să îi tratati trecerea cu demnitate. Eu cred că merită"

Anastasia, fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj pentru jurnaliștii români: "Vă rog să îi tratati trecerea cu demnitate. Eu cred că merită"

Anastasia, fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj pentru jurnaliștii români: "Vă rog să îi tratati trecerea cu demnitate. Eu cred că merită"
21 Mar 2018   •   10:31

Anastasia, fiica regretatului jurnalist Andrei Gheorghe, a transmis un mesaj către cei din presă și i-a rugat să trateze moartea acestuia cu demnitate. 

"Acesta este un apel catre toti jurnalistii din Romania, care fie ca l-au cunoscut pe tatal meu sau nu, fie ca au lucrat alaturi de el sau nu, mi-as dori sa imi fie alaturi in aceste momente dureroase.

Au existat pentru cateva ore astazi imagini cu trupul neinsufletit al parintelui meu pe site-uri ale unor publicatii de presa, carora tin sa le multumesc ca au inteles sa le elimine totusi.

Imi doresc ca imaginea publica a tatalui meu sa ramina asa cum a fost si pana acum, cu bunele si cu relele ei. Imaginile de dupa trecerea lui in nefiinta nu constituie nimic altceva decat o goana trista dupa senzational si nu face niciun serviciu publicului romanesc.

Am cerut si am primit ajutorul casei de avocatura Biris-Goran, care ma va sprijini in continuare in demersul meu. Tot ceea ce sper este ca nu o sa fie nevoie.

Tatal meu a fost unul dintre luptatorii pentru demnitate, si va rog sa ii tratati trecerea cu demnitate. Eu cred ca merita.

Anastasia Gheorghe". 

×
Subiecte în articol: Andrei Gheorghe mesaj fiica moartea
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close