Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Cele mai ''cool'' ţinute de la Săptămâna Modei de la New York

Numai de bine. Cele mai ''cool'' ţinute de la Săptămâna Modei de la New York

Numai de bine. Cele mai ''cool'' ţinute de la Săptămâna Modei de la New York
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
18 Feb 2019   •   14:34

Designerii americani au dictat ultimele tendinţe la săptămâna modei de la New York. Extravaganţa şi eleganţa au fost cuvintele de ordine.

Pentru sezonul toamnă - iarnă 2019, casele de moda de peste Ocean propun culori vibrante şi materiale preţioase, cum ar fi catifeaua şi mătasea.

Eleganţa a dominat podiumul de la prezentarea Ralph Lauren. Modelele au defilat printre mese intr un decor asemenator cu cel al restaurantelor frantuzeşti. Ţinutele au fost confecționate din materiale prețioase precum mătasea, iar culorile predominante au fost auriu, alb şi negru. Nici accesoriile sofisticate nu au lipsit. Cerceii voluminoși au completat ținutele.

Pentru următorul sezon toamna iarna, celebrul designer american Tom Ford propune jachete din catifea, piese vestimentare din mătase si pălării îndrăznețe. De asemenea, pantalonii supradimensionați din satin au scos ținutele din anonimat.

 

 

 

×
Subiecte în articol: New York moda ela craciun
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close