Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Alina Ceuşan, detalii noi despre nuntă. Celebra vloggeriţă vrea să îmbrace trei rochii de mireasă - VIDEO

Alina Ceuşan, detalii noi despre nuntă. Celebra vloggeriţă vrea să îmbrace trei rochii de mireasă - VIDEO

Alina Ceuşan, detalii noi despre nuntă. Celebra vloggeriţă vrea să îmbrace trei rochii de mireasă - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
18 Iun 2019   •   10:01

Alina Ceuşan, una dintre cele mai vizibile figuri din online, se căsătoreşte la începutul lunii iulie. Iar nunta va fi un eveniment memorabil. Are câteva ingrediente "altfel" pentru o nuntă - castel, trei rochii de mireasă şi invitaţii făcute chiar de cei doi îndrăgostiţi. Alina a filmat, a pozat si a postat toate momentele cheie din pregătirea nunţii.

''Castelul Banffy a fost prima noastră alegere, pentru că mi-am dorit emoţie, asta înseamnă pentru noi castelul. Emoţie. Mi-am dorit să ieşim cumva afară din sfera nunţilor de restaurant'', a spus Alina Ceuşan, care doreşte să îmbrace trei rochii de mireasă în cea mai specială zi din viaţa sa.

 ''Avem o rochie de inspiraţie victoriană pentru ceremonie şi prima parte a nunţii, după care, după apusul soarelui, o să mă schimb în ceva mai sparkly, ceva mai sexy, ceva mai eclectic, după care dacă va fi cazul o să mă schimb în a treia rochie.

Iar pentru coafura şi machiajul pe care le va purta în cea mai importantă zi, nu va apela la specialişti. ''Am găsit de cuviinţă să mă machiez eu şi în ziua cea mare, pentru că îmi ştiu foarte bine trăsăturile, ştiu ce trebuie să accentuez, să ascund'', a spus celebra vloggeriţă.

×
Subiecte în articol: detalii nunta castel Numai de bine ela craciun
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close