Antena 3 CNN Life Nu mai păstra în casă obiecte ciobite sau care trebuie reparate. 10 greșeli banale care îți strică Feng Shui-ul

Nu mai păstra în casă obiecte ciobite sau care trebuie reparate. 10 greșeli banale care îți strică Feng Shui-ul

Nu mai păstra în casă obiecte ciobite sau care trebuie reparate. 10 greșeli banale care îți strică Feng Shui-ul
Sursa foto: foto: Pixabay.com
28 Mar 2017   •   08:20

Principiile Feng shui sunt ca o harta pe care o folosesti pentru a stabili o stare de pace, liniste si energie pozitiva in propria ta casa – si nu este o sarcina dificila. Iata cateva greseli frecvente pe care multi incepatori in arta feng shui le fac in casele lor. Dar nu dispera, pentru fiecare in parte exista si un remediu, asa ca nu-ti fa griji daca ai “gresit” putin!

1. Patul, canapeaua sau scaunul de la birou nu sunt orientate spre usa

Chiar daca nu simti acest lucru in mod constient, pentru a te simti in deplina siguranta, trebuie sa detii o pozitie de control, din care sa stii ca nimeni nu te va surprinde. Amigdala – partea creierului care controleaza instinctele de supravietuire bazate pe frica – este conditionata sa stea in alerta cand nu putem vedea ce se intampla in spatele nostru, de aceea incearca sa nu stai perioade lungi de timp cu spatele la usa. Daca nu poti repozitiona mobila, foloseste oglinzi astfel incat sa poti vedea intotdeauna cine intra si cine iese din camera.

2. Nu ai aruncat toate lucrurile inutile inainte de a introduce elemente feng shui.

Cu totii pastram lucruri de care credem ca ne va fi dor si nu acceptam ideea de a le arunca. Insa, inainte de a folosi principiile feng shui intr-o casa, aceasta trebuie sa fie complet curata si eliberata de obiecte care ar putea absorbi chi-ul, energia vitala. Arta feng shui are “ochi” in fiecare obiect si element, asa ca nu poti ascunde nimic de ea! De exemplu, un pasionat al feng shui-ului, care a dorit sa aplice principiile acesteia, si-a curatat complet casa, mai putin garajul, care era plin cu tot felul de obiecte.  Abia dupa ce a curatat si acest spatiu, a putut sa materializeze viitorul pe care si-l dorea.

Continuarea, pe viataverdeviu.ro.

×
Subiecte în articol: Feng Shui
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close