Antena 3 CNN Life Mesaje de Sfântul Ştefan. Idei de urări şi felicitări pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica, pe 27 decembrie

Mesaje de Sfântul Ştefan. Idei de urări şi felicitări pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica, pe 27 decembrie

Iată cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ştefan pe care le poţi trimite tuturor celor care îşi sărbătoresc onomastica pe 27 decembrie.

Mesaje de Sfântul Ştefan. Idei de urări şi felicitări pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica, pe 27 decembrie
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2023   •   07:00

În cea de-a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, îl sărbătorim pe Sfântul Ștefan, primul martir creștin condamnat la moarte de autoritățile iudaice din Ierusalim.

Potrivit Noului Testament, Sfântul Ștefan era originar din Ierusalim și avea rădăcini iudaice. Este considerat primul martir creștin care a fost condamnat de către autoritățile iudaice la moarte. 

În timpul vieții sale, acesta a fost numit Arhidiacon. Odată cu această funcție a atras și atenția fariseilor. 

Aceștia erau indignați că Sfântul Ștefan își dorea să aducă câți mai mulți oameni de partea sa și să le predice din învățăturile lui Hristos. 

La scurt timp, Ștefan a fost dus Înaintea Sinedriului, sub acuzația de blasfemie la adresa lui Moise și a lui Dumnezeu. Interogat de către Caiafa, cel care îl judecase și pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Stefan îi acuză pe cei care doreau ca el să piară.

Mesaje religioase de Sfântul Ştefan

În ziua Sfântului Ștefan, să ne aducem aminte de curajul său și de mărturia sa pentru credință. Să fim puternici în credința noastră și să ne îndreptăm inimile către lumina divină. La mulți ani cu bucurie și binecuvântare!"

În ziua Sfântului Ștefan, să ne amintim de martiriul său și de sacrificiul pentru credință. Fie ca viața noastră să reflecte devotamentul și iubirea față de Dumnezeu. La mulți ani binecuvântați cu har divin!

Sfântul Ștefan a fost un martir curajos, care și-a dat viața pentru credința sa în Hristos. În această zi sfântă, să ne întărim legătura cu Dumnezeu și să fim martori ai credinței noastre în lume. La mulți ani binecuvântați cu harul divin!

Cu ocazia Sfântului Ștefan, să ne aducem aminte că fiecare martir aduce lumină în întuneric prin credința sa neclintită. Să căutăm mereu lumina divină și să fim mărturisitori curajoși ai adevărului. La mulți ani cu pace și binecuvântare!

Sfântul Ștefan, primul martir, ne amintește de importanța curajului în fața persecuției. Să ne încredem în puterea divină și să fim statornici în credința noastră. La mulți ani cu harul lui Dumnezeu!

În ziua Sfântului Ștefan, să ne rugăm pentru puterea de a mărturisi credința în orice împrejurare. Fie ca exemplul său să ne inspire să fim o lumină pentru ceilalți. La mulți ani binecuvântați cu iubirea și harul divin!

Sfântul Ștefan, martirul credinței, ne amintește că Dumnezeu este cu noi în toate încercările. În ziua sa sfântă, să ne întoarcem către Dumnezeu cu inimile recunoscătoare și să fim mărturisitori ai dragostei Sale. La mulți ani cu binecuvântare divină!

Mesaje pentru cei dragi de Sfântul Ştefan

Cu ocazia Sfântului Ștefan, îți doresc un ocean de bucurii și un munte de împliniri! La mulți ani plini de lumină și fericire!

La mulți ani, Ștefane! Fie ca viața ta să fie plină de momente memorabile și de realizări remarcabile. Să fii mereu înconjurat de iubire și noroc!

Sfântul Ștefan să-ți aducă multe motive de bucurie și să-ți deschidă drumul către reușite spectaculoase. La mulți ani cu sănătate și fericire!

La mulți ani, dragul meu Ștefan! Să ai parte de zile senine, de succese în toate demersurile tale și de iubire neîncetată. Fie ca Sfântul Ștefan să-ți aducă tot binele din lume!

Cu prilejul numelui sărbătorit, îți doresc un an plin de împliniri personale și profesionale. Să ai putere să depășești orice obstacol și să strălucești mereu, așa cum o face Sfântul Ștefan în calendarul nostru.

La mulți ani, Ștefane! Să fii mereu înconjurat de oameni dragi, sănătate de fier și zâmbete sincere. Fie ca această zi să-ți aducă tot ce-ți dorești!

Cu ocazia numelui tău, îți trimit cele mai călduroase urări. Fie ca Sfântul Ștefan să-ți lumineze calea și să-ți aducă bucurii neștiute până acum. La mulți ani minunați!

La mulți ani, Ștefane! Să ai parte de un an plin de izbânzi, sănătate deplină și clipe frumoase alături de cei dragi. Sfântul Ștefan să-ți aducă numai fericire în cale!

×
Subiecte în articol: sfantul Stefan mesaje
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close