Antena 3 CNN Life Leacul Zilei. Tratament revoluționar: vindecarea infecțiilor în doar câteva zile

Leacul Zilei. Tratament revoluționar: vindecarea infecțiilor în doar câteva zile

Leacul Zilei. Tratament revoluționar: vindecarea infecțiilor în doar câteva zile
Sursa foto: foto- captură Antena 3
20 Oct 2018   •   20:17

Lidia Fecioru a prezentat la rubrica „Leacul Zilei” de la „Adevăruri ascunse” un material despre un tratament spectaculos. 

Directorul Romvac, Constantin Chirciu, a vorbit despre tratamentul revoluționar pe care l-a lansat, mai exact vindecarea infecțiilor în câteva zile. 

„Noi, la origine, suntem producători de vaccinuri și medicamente de uz veterinar și în urmă cu vreo șapte ani am avut ideea să extindem activitatea noastră și spre medicina umană. De fapt, am îmbinat medicina umană cu cea veterinară. În ultimul timp toate forurile se plâng că antibioticele de ultimă generație nu mai fac față cu bacteriile. Ne-am gândit cum am putea să rezolvăm această treabă. Ne-am întors la o descoperire veche pentru că în 1893, un savant german spunea că în gălbenușul de ou există componente care inhibă dezvoltarea bacteriilor. Noi ce am făcut? În colaborare cu specialiștii de la Spitalul Victor Babeș, am recoltat bacterii de la pacienții umani care au fost tratați, dar fără rezultat. Am făcut vaccin din aceste bacterii și am vaccinat găinile. Găinile și toate viețuitoarele care se înmulțesc prin ouă, în momentul în care au ouat, au întrerupt orice contact. În oul acela trebuie să fie tot ce e necesat ca să apară o vietate sănătoasă care să reziste provocărilor de zi cu zi”. 

×
Subiecte în articol: leacul zilei Lidia Fecioru
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close