Antena 3 CNN Life Familie Tendințele anului 2019: Nunta Boho Chic (P)

Tendințele anului 2019: Nunta Boho Chic (P)

Tendințele anului 2019: Nunta Boho Chic (P)
18 Ian 2019   •   21:54

Dacă sunteți în căutarea unui concept originar și unic pentru a organiza o nuntă reușită în anul 2019, ar fi bine să vă gândiți la stilul Bobo Chic. Romantic, rafinat, elegant, în mijlocul naturii, mereu în tendințe, acest stil este din ce în ce mai apreciat de vedete, precum Kate Moss, Sienna Miller, Nicole Richie sau Cameron Diaz, dar și de cei care vor să iasă din tipare.

 

Pentru a fi siguri că nu ratați nimic din elementele specifice acestui stil Deluxe-cards.ro vă oferă mai jos câteva sugestii pentru a organiza o nuntă deosebită, în stilul boho chic:

  • Cadrul de nuntă recomandat va fi unul special și rustic, în mijlocul naturii. Dacă nu aveți această posibilitate, o curte spațioasă, plină de flori și elemente vegetale poate fi o alternativă în tendințe.

  • Alegeți decorațiuni personalizate, preferabil handmade. Întotdeauna lucrurile meșteșugite cu imaginație și originalitate vor avea un impact remarcabil și vor fi apreciate la justa lor valoare.

  • Pentru amenajarea spațiului și pentru decoruri alegeți un fundal pal asociat cu elemente accentuate de culoare și vivacitate.

  • Materialele folosite vor avea culori pastelate combinate cu nuanțe tari, texturi variate și diferite, cu multă dantelă și macrameuri sau cu modele și imprimeuri tradiționale.

  • Fie că alegeți Boho Vintage, Beachy Boho, Boho Chic sau Luxe Boho, posibilitățile de combinare a materialelor și a decorurilor sunt nenumărate și la libera voastră alegere.

  • Aranjamentele florale cele mai potrivite sunt cele naturale, nestudiate, inspirate de spontaneitatea și libertatea creșterii florilor din natură. Aceste aranjamente aduc acea pată de culoare menită să înfrumusețeze și să dea viață decorului.

  • Alegerea unei tematici cu elementele de folclor naționale poate fi o opțiune reușită. Fețe de masă tradiționale, cu mileuri și macrameuri, completate cu aranjamente florale sălbatice sau de grădină pot fi de mare efect.

  • Rochia de mireasă trebuie să fie elegantă și confortabilă, în linii simple și vaporoasă, din materiale naturale, mătase și elemente de dantelă, cu straturi suprapuse, în culoare albă, ivory sau crem. Boemă, romantică, lejeră, cu elemente hippie, etno sau vintage, această rochie este dovada creativității și spiritului vostru liber.

  • Buchetul miresei va fi unul alcătuit din flori colorare, sălbatice, trandafiri, maci, bujori, cârciumărese, un pic mai dezordonat și mai neglijent decât cele tradiționale. Este acel element specific menit să completeze stilul boho chic și să întregească ținuta.

  • Tortul miresei și candy bar-ul vor respecta și ele tematica generală. Glazurile vor fi albe sau în culori deschise, ornate discret cu flori colorate și frunze naturale. Decorurile pot fi și din marțipan.

  • O nuntă perfectă în stil Boho Chic nu poate fi desăvârșită fără alegerea celor mai speciale invitatii nunta în trend de la Deluxe-cards.ro. Elegante, în culori pastelate, cu elemente rafinate sau dantelate, cu fundițe în violet sau roșu, aceste invitații de nuntă pot prevesti și anunța stilul specific al fericitului eveniment.

     

 

Dacă sunteți un spirit liber, romantic, nonconformist și iubitor de natură, dacă vă place să dați o notă personală discretă și remarcabilă tuturor evenimentelor și lucrurilor și dacă vă regăsiți în această descriere, atunci stilul Boho Chic este stilul pe care puteți să-l alegeți pentru nunta voastră din anul 2019.

 

Redactat și publicat de Edcora, Agentie Marketing Online.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close