Antena 3 CNN Life Familie Cum ți se va schimba viață intimă după apariția copiilor. Iată cum se descurcă noii părinți în dormitor  

Cum ți se va schimba viață intimă după apariția copiilor. Iată cum se descurcă noii părinți în dormitor  

Cum ți se va schimba viață intimă după apariția copiilor. Iată cum se descurcă noii părinți în dormitor  
28 Iun 2018   •   17:10

A deveni părinte vine cu mai multe nopți nedormite și mai puțin timp pentru viața intimă. Un nou sondaj realizat de compania de saltele Leesa arată cum 977 de părinți au fost afectați din punct de vedere sexual de venirea copiilor pe lume.   
  
Concluzia principală este că în timp ce momentele de apropiere și îmbrățișare în cuplu au crescut, numărul dăților în care cuplurile au făcut sex a scăzut cu 47% pe lună, scăzând de la 19 ori pe lună înainte de copil, până la numai de 10 ori după venirea copilului. Conform a 46% dintre respondenți, nu numai că a scăzut frecvența ci și calitatea sexului.

În timp ce s-ar putea să vă gândiți că frecvența și calitatea sexului au scăzut deoarece este dificil pentru noii părinți să își găsească timp liber și un loc privat pentru această activitate, un alt factor a intrat în joc: dorința sexuală. Dintre mamele intervievate, 61% au raportat o scădere a dorinței sexuale, în timp ce 51% dintre noii tați nu au raportat nicio schimbare după naștere, iar 30% au raportat că dorința lor a scăzut.  
  
Când părinții aveau chef de partide de amor, 67% au spus că au așteptat pană când copiii au adormit și 64% au făcut eforturi pentru a avea o partidă mai liniștită. Cu toate acestea, unii părinții au devenit creativi: 54% au pus copiii la culcare mai devreme și 42% ales să o facă în duș. 
  
 Din păcate însă, 15% nu au reușit să își păstreze momentele intime doar pentru ei deoarece copiii au intrat peste ei în timpul sexului. 

Sursă: HEALTH
  

×
Subiecte în articol: copii
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close