Antena 3 CNN Life Familie Cauți covoare pentru copii? Iată cum alegi mai ușor un covor de joacă pentru camera celui mic!

Cauți covoare pentru copii? Iată cum alegi mai ușor un covor de joacă pentru camera celui mic!

Cauți covoare pentru copii? Iată cum alegi mai ușor un covor de joacă pentru camera celui mic!
11 Feb 2019   •   10:54

A venit timpul să schimbi covorul din camera micuțului tău? Dacă da, atunci știi cu siguranță un lucru: vei avea nevoie de un model care să facă față energiei debordante de care dau dovadă cei mici. Așadar, fie că este vorba de suc vărsat, de firimituri, urme de pantofi sau resturi rămase de la petrecerea în pijamale de azi-noapte, este bine să optezi pentru un covor ușor de curățat, însă care aduce bucurie și zâmbete în camera prichindelului tău. Iată cum poți alege dintre zeci de modele doar acele covoare pentru copii care se potrivesc perfect, atât ca stil, material, cât și culoare!

Pentru început, va trebui să începi această conversație rugându-l pe cel mic să participe și făcând din aceasta o activitate amuzantă. Copiii sunt foarte creativi, de aceea trebuie să îi ajutăm să își comunice ideile. Astfel, îi poți încuraja pe cei mici să se exprime, făcând din acest proces mai degrabă o colaborare. Pentru acest lucru, te poți folosi de desene, colaje, jucării sau activitățile preferate ale micuțului, pentru a găsi inspirația necesară în alegerea culorii, texturii sau stilului covorului.

După ce ați discutat împreună și ați ajuns la o concluzie, este datoria ta să alegi un material confortabil. Amintește-ți că majoritatea activităților întreprinse de cei mici, fie că este vorba de citit, jocuri sau nopți în pijamale, se vor întâmpla direct pe podea sau, mai degrabă, pe covorul pentru copii. Din acest motiv, alege un model cu o textură fină, cât mai confortabil. Dacă ești la secțiunea "covoare pentru copii" din magazin, poți face chiar tu un mic test, alegând să pășești pe mai multe modele de covoare pentru copii, până când îl găsești pe cel potrivit. Alternativ, dacă nu vrei să te descalți în magazin, poți folosi palma.

Pregătește-te să faci câteva compromisuri! Atunci când cel mic are propria cameră, poate fi destul de dificil să îi impui diverse teme, mai ales când acestea sunt prea serioase. De exemplu, dacă este fetiță și își dorește un covor roz, poți încerca să o convingi să aleagă mai degrabă un poster în această culoare (cu prințese și unicorni, bineînțeles), alegând pentru covor texturi sau culori mai puțin țipătoare, dar pe care le va aprecia odată cu trecerea timpului.

Pe măsură ce cresc, băiețeii își doresc să se facă astronauți sau piloți, iar fetele, prințese. Prin urmare, poți opta pentru un covoraș cu motive spațiale, precum planete și rachete, sau pentru covorașul de tip "orășel", cu străzi, semafoare și trasee desenate, care asigură ore întregi de distracție pentru prichindei. Astfel, poți face mici schimbări, fără a trebui să schimbi aspectul întregii camere. Mai târziu, când cel mic se hotărăște că de fapt iubește animalele și dorește să se facă veterinar, vei putea schimba doar covorul, nu aspectul întregii camere.

În final, când ești gata să comanzi online covoare pentru copii sau vrei să le alegi direct din magazin, ia-i și pe cei mici lângă tine! Pentru o gamă completă de covoare pentru copii, la prețuri avantajoase, accesează https://favi.ro/produse/categorie/covoare-pentru-copii și caută variantele inspirate, care vor aduce culoare în viața celui mic!

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close