Antena 3 CNN Life DIETĂ. Iată cum să dai burta jos după 40 de ani. Acesta este secretul pentru a avea un corp de invidiat

DIETĂ. Iată cum să dai burta jos după 40 de ani. Acesta este secretul pentru a avea un corp de invidiat

DIETĂ. Iată cum să dai burta jos după 40 de ani. Acesta este secretul pentru a avea un corp de invidiat
Sursa foto: Sursă; Pixabay
11 Oct 2019   •   15:06

DIETĂ. În adolescență, metabolismul arde caloriile mai ceva ca un motor Diesel, iar greșelile de alimentație, o bere în plus, o amandină în miez de noapte sau o porție de cartofi prăjiți cu mujdei, nici nu clintesc acul cântarului.

DIETĂ. Dar, cu fiecare an de maturizare par să se înmulțească și kilogramele, iar cei mai mulți adulți se trezesc în cercul vicios al dietelor: se înfometează, slăbesc puțin și renunță rapid, aruncându-se în mrejele tentațiilor calorioase. Alții sunt convinși că moderația este cheia succesului și nu vor să renunțe nici în ruptul capului la dulciuri, alcool și grăsimi.

DIETĂ. Unul dintre cele mai importante studii realizate pe acestă temă și apărut în 2011, în Jurnalul de Medicnă New England, dovedește contrariul. Realizat pe mai bine de 120.000 de oameni cu vârsta între 33 și 60 de ani, pe parcursul a 20 de ani, studiu sugerează că la baza îngrășării stau anumite obiceiuri proaste, precum mâncatul alimentelor procesate.

DIETĂ. O singură porție de chipsuri a fost asociată cu o îngrășare de un kilogram la fiecare patru ani, o porție de cartofi prăjiți cu două kilograme, iar una de carne procesată sau suc, cu jumătate de kilogram.

DIETĂ. Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close