Antena 3 CNN Life DIETA. Alimentele care te îngrașă cel mai mult vara. Mare atenție la ele!

DIETA. Alimentele care te îngrașă cel mai mult vara. Mare atenție la ele!

DIETA. Alimentele care te îngrașă cel mai mult vara. Mare atenție la ele!
16 Iul 2019   •   23:36

DIETA. Vara, viața poate fi mai ușoară, cu atâtea variante din care să vă alcătuiți un meniu, dar dacă nu sunteți atenți, vă veți îngrășa mâncând anumite alimente. Iată care sunt alimentele pe care ar trebui să le evitați vara, dacă țineți la siluetă:

DIETA.  Carnea grasă care sfârâie pe grătar
Vestea proastă: grătarul poate să vă saboteze silueta și dieta. O friptură de porc de jumătate de kilogram aduce, ea singură, un surplus de 1.540 de calorii și 124 g de grăsimi. Un cheeseburger mediu are 750 de calorii și 45 de grame de grăsime. Ce ziceți de coaste de porc sau de vită? Ele provin din cea mai grasă parte a animalului! Vestea bună e că puteți alege un mușchiuleț de porc sau de vită ori un piept de pui fără piele. Mai puțin grase, dar mai sănătoase!

DIETA.  Cârnații, micii și crenvurștii
Hot Dog-ul, adică acel crenvurșt în pâine cu mult muștar și sos tomat, și cârnații sunt ușor de făcut și d e mâncat. Dar ar fi bine să nu vă apropiați de ei. Aici nu e vorba doar de grăsimi sau doar de calorii - la urma urmei, puteți alege versiuni cu conținut scăzut de grăsime. E vorba de compoziția lor: au carne prelucrată (care crește riscul pentru numeroase forme de cancer, printre altele) și sunt plini de sodiu. Un crenvurșt are în jur de 280 de calorii, 15 grame de grăsime și 1,250 mg de sodiu. Un cârnat un pic mai gros cât degetul mare are 350 de calorii, 24 grame de grăsime și 1,590 mg de sodiu. Micii românești sunt tot pe acolo!

DIETA.  Continuarea aici.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close