Antena 3 CNN Life De-a Viața Ascunselea. George Rotaru: „I-am cântat lui Ceaușescu la Predeal.. frică nu mi-a fost, dar...”

De-a Viața Ascunselea. George Rotaru: „I-am cântat lui Ceaușescu la Predeal.. frică nu mi-a fost, dar...”

De-a Viața Ascunselea. George Rotaru: „I-am cântat lui Ceaușescu la Predeal.. frică nu mi-a fost, dar...”
Sursa foto: foto- Antena3
19 Aug 2018   •   14:35

George Rotaru, cunoscutul cântăreț care a trăit succesul în România și America și încă o face, cel care-i cânta destul de des lui Ceaușescu la petreceri, a povestit la „De-a Viața Ascunselea” despre acele vremuri. 

Întrebat dacă i-a fost frică de Ceaușescu, artistul a spus că  „frică nu mi-a fost. Dar la un moment dat mă gândeam să nu greșesc vreun mers fiindcă el știa toate piesele și toate versurile”.

„I-am cântat lui Ceaușescu la Predeal și atunci toți artiștii din zona respectivă veneau și îi cântau”. 

„La ultima cântare am plecat și în drum spre Brașov, o sirenă a mașinii Poliției a venit, a oprit în fața autocarului. Îți dai seama că am înghețat toți. Era o invitație la masă din partea tovarășului”. 

George Rotaru a mărturisit că îi este dor de acea perioadă din multe puncte de vedere. 

„Îmi pare rău de regim. Era totul pus la punct. Fiecare avea loc de muncă, concediu, o pensie. Chiar îmi aduc aminte, indiferent de funcția pe care o aveai într-o instituție, că erai director sau femeie de serviciu, se organizau petrecerile pentru cel care ieșea la pensie. E un mic amănunt. Au fost și lipsuri și constrângeri. Dar uite că țara nu a avut nicio datorie”, a mai povestit cântărețul. 

×
Subiecte în articol: De-a viața ascunselea ceausescu Predeal
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close