Antena 3 CNN Life De-a Viața Ascunselea. Adrian Niculescu: „Caut să nu mă răzbun. Omul care iartă este cel mai puternic”

De-a Viața Ascunselea. Adrian Niculescu: „Caut să nu mă răzbun. Omul care iartă este cel mai puternic”

De-a Viața Ascunselea. Adrian Niculescu: „Caut să nu mă răzbun. Omul care iartă este cel mai puternic”
Sursa foto: foto- Antena 3
18 Aug 2018   •   14:39

Adrian Niculescu știe cel mai bine ce înseamnă să fii umilit de români, dar acest lucru nu l-a împiedicat să viseze și să-și clădească, pas cu pas, tot ce și-a propus. Tenacitatea lui vine din suferință și din chin. De aici vine și empatia lui și oferă exact vorbele de care ai nevoie atunci când ești jos, călcat în picioare, neputincios prin cartea pe care a scris-o.

„De regulă, caut să nu mă răzbun. Omul care iartă este cel mai puternic, din punctul meu de vedere. Viața m-a adus în postura de a fi un om echilibrat”, a spus Adrian Niculescu la „De-a Viața Ascunselea”. 

Adrian a mărturisit că cel mai recunoscător le este părinților pentru cine este el astăzi. 

„Soției mele i-am spus familia ta e pe primul loc. În cazul în care.. ai văzut, ies discuții între socrii.. noi trebuie să avem educația necesară să știm că ei greșesc și să nu ne creem noi discuții. Tot ce sunt eu în momentul acesta se datorează tatălui mei și mamei mele. Credința m-a ajutat. Atunci când crezi în ceva în orice, tu atunci îți vindeci interiorul. În ziua de astăzi se pierde credința. Eu m-am rugat și am crezut.. și uite-mă în picioare. Nu m-au doborât haterii, nu m-a doborât nimeni”. 

„Eu nu uit niciodată oamenii care m-au ajutat. Sunt foarte puțini, îi număr pe degete. N-am cum să-i uit”, a mai spus Adrian Niculescu. 

×
Subiecte în articol: romani De-a viața ascunselea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close