Antena 3 CNN Life Cum făcea amor Suleyman Manificul și care erau secretele Haremului

Cum făcea amor Suleyman Manificul și care erau secretele Haremului

Cum făcea amor Suleyman Manificul și care erau secretele Haremului
28 Mar 2017   •   10:21

Haremul turcesc, promovat actual mai ales din prisma serialului Suleyman Manificul, este unul dintre visele tabu ale barbatilor.

Multi dintre acestia viseaza in ascuns la cat de satisfacatoare ar fi o viata care sa le ofere un grup de femei la dispozitie care sa le indeplineasca toate visele si dorintele erotice ascunse. Cu toate acestea, exista o serie de detalii cu privire la haremurile turcesti care nu sunt de ignorat. 

Avand in vedere ca femeile din haremul sultanului proveneau de multe ori din culturi diferite si ca multe dintre ele erau virgine la momentul intrarii in harem dar si faptul ca secretele sexuale are haremurilor au fost bine pastrate de-a lungul timpului, nu se poate vorbi despre tehnici exacte pentru satisfacerea barbatului. Cu toate acestea, se speculeaza ca majoritate sultanilor erau adepti ai orgiilor si isi doreau sa fie satisfacuti de mai multe femei simultan.

Totodata, se speculeaza ca erau cat se poate de apreciate femeile care cunosteau cateva secrete sexuale ale culturii orientale. Astfel, actul sexual in sine era menit sa produca placere in primul rand barbatului. In momentele in care femeia era obligata sa-i ofere placere acestuia, incepea prin a-l excita cu saruturi in zone cheie ale corpului. Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: amor
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close