Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX
×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Vezi varianta web
PlayAntena 3 LIVE

Rețete de Paști: Cele mai bune 10 retete tradiționale pentru masa de Paști 2019

23 Apr 2019   •   17:22
poza
foto: Pixabay

Retete de Pasti. Sarbatorile Pascale sunt un prilej de bucurie si de mese incarcate cu tot felul de bunatati. In ziua de Paste nu pot lipsi friptura de miel sau celebrii cozonaci romanesti. Daca nu ti-ai stabilit inca meniul de sarbatori, te invitam sa arunci un ochi la propunerile noastre.

Retete de Pasti: Rulada de spanac

Retete de Pasti Mod de preparare Rulada de spanac
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga spanacul (eu am pus congelat, daca aveti proaspat trebuie fiert in prealabil) si galbenusurile.
Se adauga faina si praful de copt, se amesteca bine si se toarna continutul intr-o tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni tava 32*35).
Se coace la foc mediu aproximativ 30 minute. Nu trebuie sa se rumeneasca, se verifica cu o scobitoare pentru a vedea daca s-a copt.
Se rastoarna cu grija pe o alta foaie de copt cu fata in jos.
Se ruleaza in hartie si se lasa sa se raceasca asa.

Retete de Pasti Intre timp se prepara crema: se freaca margarina cu crema de branza, apoi se adauga ardeii taiati marunt. Eu am avut de la congelator.
Dupa ce s-a racorit, se intinde iar foaia si se unge cu crema de branza.
Se ruleaza din nou in hartie si se da la rece cel putin o ora.
Dupa ce s-a racit se taie felii cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.
Pofta buna!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 

 

Loteria Romana a facut ANUNTUL! Se intampla astazi! Castigurile sunt uriase!
Irina Loghin a suferit un ACCIDENT VASCULAR! Verdictul medicilor! Clipe grele pentru cantareata de muzica populara Ce studii avea, de fapt, Elena Ceaușescu. Ce scria pe diploma ei si cum a reusit sa PACALEASCA pe toata lumea! LOVITURA joi la casele de schimb valutar! La cat a ajuns astazi EURO
Home Actualitate Politică Externe Economic Sport Life Timp liber High Tech Bizar Show Opinii