Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX
×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Vezi varianta web
PlayAntena 3 LIVE

REȚETE DE PAȘTE. Friptură de miel cu portocale

22 Apr 2019   •   17:00
poza
Pixabay

REȚETE DE PAȘTE. Mod de preparare Friptura de miel cu portocale

REȚETE DE PAȘTE. Pulpa de miel, se curata de pielita si grasime, se spala si se cresteaza in lung si-n lat cu o taietura se 1 cm adancime la o distanta de 2-3 cm intre crestaturi. Se sareaza. Intr-o tigaie, se pune ulei de masline si apoi se adauga rozmarinul. Se lasa 2 minute. Cu acest ulei se va unge pulpa de miel. Intr-o tava se pune pulpa de miel, 200 ml vin, foile de dafin, piperul si supa de legume. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incazit in prealabil, la 180 grade si se tine o ora si jumatate.

REȚETE DE PAȘTE. Dupa 45 de minute se intoarce pulpa. Intre timp, se rade coaja de la doua portocale, se desfac portocalele in felii si se storce sucul de la o portocala. Se pune intr-o tigaie 100 ml vin, portocala rasa si sucul de la o portocala, mierea de albine si feliile de portocale. Se tine pe foc 10 minute.

REȚETE DE PAȘTE. Cand friptura este gata, se scoate tava, se pune sucul de la friptura intr-o tigaie impreuna cu sucul de la o portocala si se tine 2 minute pe foc. Se scoate friptura si se stropeste cu acest suc. Friptura se serveste impreuna cu feliile de portocale si sosul lor.
Pofta buna!

REȚETE DE PAȘTE. Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:

 

O noua NUNTA in showbiz! Nimeni nu se ASTEPTA! Lumea ii stia despartiti si acum...
Curs VALUTAR, 24 mai! Ce SURPRIZA! Nimeni nu se astepta la asta! Ce s-a intamplat, chiar inainte de weekend Legatura dintre Ceausescu si accidentul de la Cernobil! ULUITOR! Ce a ASCUNS zeci de ani Anunț de ULTIMA ORA pentru clientii RCS RDS! Toti sunt afectați de decizie
Home Actualitate Politică Externe Economic Sport Life Timp liber High Tech Bizar Show Opinii